Spadkobiercy

The Descendants
2011
6,7 86 tys. ocen
6,7 10 1 86425
7,2 44 krytyków
Spadkobiercy
powrót do forum filmu Spadkobiercy

...nie mogę po prostu nie mogę oglądać filmów czy czytać historii gdzie ludziom przewraca się w dupach od namiary pieniędzy. Fakt tragedia w rodzinie... wypadek ale dlaczego? Za duża ilość wolnego czasu i za duża ilość pieniędzy. Powoduje to u mnie odruch wymiotny hehe.

ocenił(a) film na 9

Dołóż jeszcze parę epitetów.

użytkownik usunięty
andre_

Nie zrozumiałeś? No tak... cóż. Wiem... może jak minie trochę czasu to zrozumiesz.

ocenił(a) film na 9

Zgłoś się do jakiegoś lekarza, pomóc ci nie pomoże ale przybędzie mu jeszcze jeden ciekawy przypadek.

użytkownik usunięty
andre_

Pójdę, pójdę lecz aby powiadomić go, że jest taki ktoś jak ty... który m.in. gada o tym, że nie wolno ściągać z neta lecz sam nie chce udowodnić, że wszystko kupił, na każdy film chodzi do kina itd.

ocenił(a) film na 9

I że nie jestem wielbłądem też mam ci udowodnić ? No to musisz się chłopie wybrać do naprawdę dobrego lekarza, bo przypadek jest cięższy niż myślałem. :D

użytkownik usunięty
andre_

A masz z tym problem? Nie wiesz kim a raczej czym jesteś? Potrzebny ci do tego lekarz? Ok.
Nazywasz mnie złodziejem itd. itp. wmawiasz mi co bym zrobił jak by mi coś ukradli... a ja tylko mówię skoro jesteś taki morlany no to udowodnij, że sam nic nie ściągnąłeś z neta.

ocenił(a) film na 9

zaluj

użytkownik usunięty
mosticzci

nie "zaluje" heehe

ocenił(a) film na 7

za dużo jadu

użytkownik usunięty
air69

za dużo chińskich podróbek

ocenił(a) film na 7

taki świat

użytkownik usunięty
air69

i też tenże świat czy jak kto woli zachowanie większości osób pokazane w tym filmie mi nie odpowiada. MOJE ZDANIE

ocenił(a) film na 2

Dokładnie w taki sam sposób odebrałam ten film. Nic dodać , nic ująć.

użytkownik usunięty
LadyBlackCat

Szkoda tylko, że nie robi się lub nie nagradza z takim zapałem filmów o prawdziwych problemach prostych, zwykłych ludzi. Bogaty człek zawsze ochroni się swoim bogactwem czyli wyjedzie gdzieś aby odpocząć, zmieni adres zamieszkania a biedny... musi zostać tam gdzie jest i zmagać się wydarzeniami z przeszłości na które często nie miał żadnego wpływu(choćby pedofilstwo w klerze) dlatego podchodzę do tego filmu w ten a nie inny sposób.