6,7 194 tys. ocen
6,7 10 1 193508
5,8 62 krytyków
Spectre
powrót do forum filmu Spectre

W tym temacie mozecie podawac wszelkie njusy o tym filmie...wiem ze to dosc wczesnie, ale lepiej wczesniej niz wcale

The_Fallen

Jedno jest(chyba)pewne - Bond 24 wyjdzie w 2014 roku i Bonda znów zagra Craig(raczej)

The_Fallen

Myślę że Craig'a mogliby już zmienić na nowego 007. Fajnie byłoby zobaczyć nową twarz :) Swoją drogą ciekawe kogoby wybrali?

killer_77

Ledwie sie pojawił, a ty chcesz nowego. Żal.

ocenił(a) film na 7
The_Fallen

Ledwie ? Niedługo wychodzi trzecia część z jego udziałem. Osobiście mi tam odpowiada jego rola w kolejnych częściach agenta 007.Zobaczymy jak się spisze w Skyfallu.

Krasja

No dopiero trzecia. Connery miał o wiele więcej.

ocenił(a) film na 6
killer_77

Z tego co słyszałem to Daniel Craig ma zagrać jeszcze w trzech filmach.

A kogo widzielibyście jako kolejnego agenta 007? Może Jason Statham? :]

ocenił(a) film na 6
joker895

Ja tam myślę, że George Clooney pasował by do Bonda.

ocenił(a) film na 6
adas_demolka

Nie specjalnie lubię tego aktora. Ale może by się sprawdził...

ocenił(a) film na 8
joker895

Niestety Clooney jest za stary do roli JB

killfrenzy8282

Clooney jest za stary to raz. Dwa, że nie jest Brytyjczykiem. Już starczy, że George Lazenby się pojawił. A tu jest potrzebny wyspiarz, bo m.in. to nadaje tej serii tej brytyjskości. Nie wyobrażam sobie Bonda choćby bez szczątkowego (ale prawdziwego) brytyjskiego akcentu.

ocenił(a) film na 8
Flisak

Już mam kandydata JUDE LAW!!

killfrenzy8282

Przystojniak z niego jest :P Ale dawajcie kolejne propozycje, skoro w końcu mamy jakiś punkt odniesienia ;)

ocenił(a) film na 6
Flisak

A co powiecie na Jasona Stathama?

ocenił(a) film na 6
Flisak

A co powiecie na Jasona Stathama?

joker895

ma 45 lat, trochę staro na debiut, jako Bond :/ Poza tym, to już typowy aktor kina akcji, kojarzony z tym od lat

ocenił(a) film na 6
Flisak

A kogo Ty byś zobaczył najchętniej w roli Jamesa Bonda?

joker895

Jak dla mnie może pozostać Daniel, bo mi pasuje do tej roli. Jest inny niż mój ulubiony Connery, ale jego kreacja jest dla mnie bardziej realistyczna, bardziej pasuje do tego ponurego świata zbrodni. Brakuje mu tego stylu i dowcipu, jak wspomniany Connery, ale Craig jest charakterystyczny, a przez to dobrze wpasował się w tą rolę :)

Flisak

Jest charakterystyczny ale niestety nie pasujący do Bonda bo czym teraz ten film różni się od innych filmów akcji ? Bonda zawsze traktowało się z pewnym przymrużeniem oka gdy zabijając wrogów zawsze dodawał jakiś ironiczny komentarz. Tutaj tego nie ma dlatego Craig jest dla mnie najgorszym Bondem

ocenił(a) film na 6
Adas_Mleczko

Miej pretensje do scenarzystów, a nie do aktora na litość boską.

joker895

Według mnie Tom Hardy byłby świetnym Bondem, no i jeszcze najlepiej żeby Nolan reżyserował.

MateuszS2010

Henry Cavill,Clive Owen moi kandydaci :)

ocenił(a) film na 8
Adas_Mleczko

.. dla mnie zawsze nr 1 był Sir Roger Moore..ale może Szkot Gerard Butler by się sprawdził..

tomi1988

Podbijam, Gerard Butler dobra opcja. Jemu też niestety lata lecą i niedługo jego kandydatura może być spóźniona. Craig może być, póki co.

joker895

Ja uwielbiam Craiga, a gdyby ktoś miał go zastąpić to...Jude Law albo Robert Downey jr - oboje są w porządku, choć za bardzo kojarzyli by mi się z Holmesem i Watsonem.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Wszyscy obierają moim zdaniem błędny kierunek, powstało jakieś założenie, że następnym Bondem musi być jakiś aktor światowej sławy. Tymczasem Connery, Moore, Dalton czy nawet Brosnan to byli aktorzy rozsławieni co najwyżej popularnymi serialami, nie zaś wielomilionowymi kinowymi hitami. A Lanzeby był przecież zaledwie modelem. I w tych serialach trzeba moim zdaniem szukać następcy Craiga. Albo nawet nie w serialach, w teatrach, w spotach reklamowych, gdziekolwiek gdzie znajdzie się człowiek mający odpowiednią aparycję, odpowiedni szyk i błysk w oku.