My tu wszyscy zebrani jaki mniej więcej mamy wiek (ile lat ogólnie mamy) Ja man 13 lat a wy?
Należę chyba do grona dziadków - 22 latka (niestety już). Filmowi daję 9/10 - ale mój głos jest nieobiektywny, bo ja mam bzika na punkcie Spidermana :)
Dziwny post ale sie przyłącze 20 lat. Iwe wtorek obejrze Spider mana 3 mam nadzieję si ę dobrze bawić.
wy przynajmiej mozecie dac ocene :/
a ja nawet nie moge dac czy to 1 czy to 10
bo choc jestem zalogowany (wyskakuje mi abym sie zalogowal)
ciekawe czy jestem jedyny na FW z tym problemem
starsze filmy moge... a tego nie :/
Jak wiadomo - 15 z kawałkiem. A ile konkretnie to mi się liczyć nie chcę.
Film dostał ode mnie 7, bo tak jak napisałam - mimo dobijających, patriotycznych scen - Amerykanie zapewnili mi dwie godziny dobrej zabawy i tego się będę trzymać.
A ja swój wiek mam napisany w opisie ;]
Dobra i tak powiem... 22 jeszcze.
P.S.
Myślałem, że reszta z Was będzie starsza :P
Ja mam 17 (w grudniu kończę 18). Na pajączku trójce jeszcze nie byłam, ale się wybieram. Potem ocenię ;PPP
PS: Widzę raczej niskie oceny z waszej strony, ale z sentymentu do pająka muszę go zobaczyć. ;P
byłam w piątek i większośc osób na sali to byli gówniarze z rodzicami albo chłopaczki w wieku gimnazjalnym. Mnie tutaj zdziwiły osoby <20 .Ja we wrześniu będę miała 18
Aleex ja jestem starszy ^^
24... jeszcze :]
Też mam w opisie ;]
A nad oceną filmu to się zastanawiam.
Zaiste jesteś starszy :P
Ja musze jeszcze raz obejrzeć SM3... wtedy będę dopiero pewny co do mojej oceny ;]
15 i dałem 1/10. Dałbym 4, ale kiedy popatrzyłem na ocenę powyżej ósemki to postanowiłem zaniżyć średnią :P
Mam 17 lat i szukam dziewczyny. Jesli ktos bylby zainteresowany tym faktem prosze o kontakt. Dziekuje.
Stare, dobre 17 :) I dałam 6/10 bo zabrakło mi nieco akcji. PS.annihiluzz nie mam chłopaka ;p i spełniam Twoje kryteria - jestem dziewczyną :D
We wrześniu 17 a moja ocena 9/10. Dałem wyżej czyli 10 przez złośliwców, którzy zaniżają.
ja mam 8 lat, w lipcu 8 i pół ;p;p;p;p
a filmowi dałam 889388909878/10 bo zaniżają :( kochany pajączek:* kochany system oceniania na filmwebie - nie liczy się to, jaki naprawdę był film, tylko to, czy dzieciaczki dadzą 10 parę razy, bo inni specjalnie zaniżają:((