My tu wszyscy zebrani jaki mniej więcej mamy wiek (ile lat ogólnie mamy) Ja man 13 lat a wy?
sperma, straciłas płodność czy dawno cie nikt nie ten teges.. że masz taki sympatyczny nastrój? :)
no i czemu zaniżasz ocene SM3 dając tylko 889388909878/10... wiesz plemniki to naprawde nie wszystko co sie w zyciu liczy, no ale ty jestes jednym z nich wiec nie masz zbyt wielkiego pola do popisu..
pozdro :)
siemandero devil spider, ja tak tylko na chwile wpadlem pogadac sobie ze spermą :D, wracam do edukacji, jutro maturka z angola...
Jak to fajnie powiedziane ''pogadac ze sperma'' jakby ci osob brakowalo do gadania...a i cześć marcin535:P:D
Ja mam 12 i filmowi nic nie dałem bo jeszcze nie byłem. Ale pójdę nie długo jak trochę się tłok zmniejszy ;-)
Mam 16 lat, a filmowi wystawiłem 4. Jeden z najgorszych filmów jakie ostatnio widziałem :(
Ja niedawno skończyłem 21 :) A spajdiego to zacząłem oglądać jeszcze jak puszczali bajkę Spider + IceMan + FireWoman
Ja mam 16 lat i filmowi dałem 2/10, żałuje wydanych pieniędzy i to strasznie, gdbyby nie grafika komputerowa to film w ogóle by nie powstał. Ciągnie się to wszystko jak flaki z olejem, w dodatku akcji jest tam nie całe pół godziny i to jeszcze mało emocjonującej. Błędów w filmie można wynaleźć kilkadziesiąt, jak ktoś uważnie oglądał wie o co chodzi. Osobiście nie polecam filmu, ewentualnie można poczekać i wypożyczyć go na DVD. Jak powszechnie wiadomo najlepsza zawsze jest pierwsza część filmu, później jest coraz słabiej:((oczywiście są wyjątki). Tak czy inaczej dla mnie film jest przydługi, przereklamowany i jest totalnie o niczym, jak kogoś gniecie kasa i ma ponad 2 godziny do zmarnowania to proszę bardzo. Takie jest moje zdanie. Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, OK, szanuje jego zdanie i wymagam tego samego od tej osoby.
Wesołe 17te urodzinki już niedługo. Film dostał 1/10. Jakieś 5 pkt ujemnych ma już za głownego aktora, potem leci jeszcze za spieprzenie komiksu, braku paru najciekawszych elementów postaci, a już najgorsze były EMO wstawki Parkera... Venom go opanowuje, grzywka w dól i jadymy. Zart i kpina. Pierwszy film na którym byłem, gdzie sala śmiała się kiedy nawrócony przyjaciel oddał heroicznie zycie za bohatera. Dostał ten 1 pkt z 2ch powodów,1. nie ma mniejszej oceny 2. Scena Gdzie spidey przelatuje hyżo nad flaga US( + pare emo scen:P) rozbiła mnie totalnie i płakałem ze śmiechu przez 5 min, najciekawsze ze sceny z założenia śmieszne, były żałosne. Film przereklamowany i nie lepszy od wczesniejszych.
Pozdrawiam
Rider i jestem niesmiertelny ale wyglądam na 19:D:D:D;P;P!!! A SM3 dostal odemnie 8,5/10 za efekty i Venoma....Pozdro
crb: "W czerwcu 27"
Z przykrością pragnę napisać, że crb podał swój fałszywy wiek. Po bezskutecznych próbach podjęcia z nim dyskusji i po zapoznaniu się z całym wachlarzem jego szczeniackich zachowań stwierdzam, że rzeczywisty nie sięga nawet osiemnastki. Chyba nawet nie szesnastki. Ani czternastki.
Siemka film dostał odemnie 8/10 bo uważam że jest to bdb rekonstrukcja komixu a sam mam 25 lat ;) i Spiderman zawsze będzie moim idolem
Za dokładnie 9 dni stuknie mi oczko - 21 lat :) Filmik całkiem fajny, jednak na 10 nie zasługuje, niestety :-/
19 latek. obejrzalem dopiero film.Liczylem na cos wiecej zwlaszcza jesli chodzi o venoma ale przeciez nie tylko dla venoma obejralem ten film.Bardzo mi sie podobal nie zawiodlem sie.Scena powstania sandmana z piachu bije wszystko ta glowe.I podobami sie ze mimo iz byl kryminalista byl dobrym czlowiekiem.fajne polaczenie i dosc dramatyczne i smutne.
Właśnie wróciłem z kinka i film spox, efekty zaje... fajne, i co najlepsze w zwiastunie nie pokazali wszystkich najlepszych scen. Chociaż musze też zaznaczyc, że bylo kilka scen w ogóle nie potrzebnych, a wręcz głupich przy których nie wiadomo było czy śmieć sie, czy płakać. Mam nadzieje, że do 10 części zdąrzą się zejść główni bohaterowie ;). Pozdro
Ja w listopadzie kończę 23 lata ziemskie. Filmu jeszcze nie widziałem ale mam zamiar wybrać się do kina.