My tu wszyscy zebrani jaki mniej więcej mamy wiek (ile lat ogólnie mamy) Ja man 13 lat a wy?
20 lat a film mi sie podobal średnio i wsumie moglbym mu dac 6 ale daje 8 ze wzgledu na poprzednie
Temat jest po prostu DZIWNY...
Skoro cię interesuje, mam 19 wiosen, a film dostał ode mnie sześć oczek.
22, film jest super ale najwyższej oceny chyba nie dam, czytam Spider-man'a od 1993 roku i mam już jakieś swoje wyobrażenie o Nim i żeby dać 10 to by trzeba było 'pode mnie' film robić:) i jednocześnie pod każdą inną osobę;) ale naprawdę sie udał 9/10 nie da się chyba lepiej dziecięcych marzeń ziścić;)
Ja mam np. 15 lat, ale uważam że nie liczy się wiek tylko dojrzałość psychiczna. Bo można mieć 22 lata i zachowywać się jak dziecko 10 letnie.
wszyscy zebrani? ogółem? hmmmmm
to będzie sporo, po trzech stronach wpisów moze z 500 lat?
:)
ja mam 23, w maju ub. roku miałem 22. po premierze wychodząc z kina płakałem, ale nie ze szczęścia, jak można było tak zepsuć tak fantastyczną historię. najgorsza część ze wszystkich, z wielkiego sentymentu do Spider-mana tego filmu nie oceniłem.
jak wszyscy , to wszyscy. za parę-naście dni będzie u mnie osiemnastka. Spider Man: 8/10, Spider Man 2:8,5/10, Spider-Man 3: 9/10.
widac ale z was dzieci he.tak sądziłem że na Spidera lecą same nastolatki,poprostu zero poszanowania u dorosłych