PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690114}

Spongebob: Na suchym lądzie

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
2015
5,8 12 tys. ocen
5,8 10 1 12435
6,6 9 krytyków
Spongebob: Na suchym lądzie
powrót do forum filmu Spongebob: Na suchym lądzie

Rok 2015, reklamy ladne,animowane, a w rzeczywistosci to zwykla bajka rysunkowa taka jak leci w TV i nawet nic nie bylo specjalnego ,a kase zdzierają. Masakra . W ogole nie polecam , bo to jest wciskanie kutu dzieciakom,ze to jest zarąbiscie animowane!!!

użytkownik usunięty
weronikax25

Rok 2015.Reklamy ,spoty niezłe , a w rzeczywistości to świetny film animowany ,lepszy od tego jak leci w TV i jest w tym coś specjalnego ,a kasę za bilet zawsze trzeba dać. W ogóle polecam bo to nie jest wciskanie kitu dzieciakom tylko po prostu zarąbista animacja.

ocenił(a) film na 1

Buahahahhaa, idz dzieciaku . Co ty porownujesz dajac 10 temu gniotowi i 10 toy story . Polandia i jej mieszkancy zacofani 100 lat za murzynami. Za rok bolek i lolek z 84r , lec i daj dyche!

ocenił(a) film na 1
użytkownik usunięty
weronikax25

10 wydaje mi się uzasadnioną oceną. (oceniam animację ,nie zwykły film)
Każdy może się z tym nie zgadzać ,ale dalsza dyskusja nie ma sensu.

ocenił(a) film na 1

PO co tak bronisz bajki jakich wiele na nickolodeon? I na dodatek dajesz 10 . Dyche sie daje takim bajkom jak toy story , w ktorych widac naklad prac w animacje, a nie zwyklej bajce i w dodatku z wcale nieciekawą fabuła. Nie potrafisz obiektywnie ocenic filmow /bajek . Tylko jak taki kon dajesz 10 , i bronisz tego badziewia jak by byl robiony w 7D

ocenił(a) film na 5
weronikax25

następnym razem po prostu powiedz mamie żeby sprawdziła czy film jest tylko w 3d

użytkownik usunięty
weronikax25

Próbujesz mnie przekonać że film jest badziewiem ,ale ja uważam inaczej. Nikt mi przecież tego nie zabroni. :) Nie zgadzam się z twoim zdaniem na temat filmu ,ale nie narzucam ci mojego zdania.

ocenił(a) film na 1

Spoko , no problem :) Jasne ,ze tak . Ale Spongebob do Toy story ,to jak Maluch do Ferrari. A ty dajesz im te same noty . No coż ...

użytkownik usunięty
weronikax25

To twoje zdanie. Ja mam inne,ale jak już pisałem nie ma sensu o tym dalej dyskutować.

ocenił(a) film na 1

Wlasnie ,ze jest . Bo wchodzisz na komentarze innych , ktorym sie nie podoba i piszesz jakies wypociny. Musisz sie ogarnac,przemyslec i sciagnac klapy z oczu. Ale wiesz co ? Masz racje , jak ty dajesz minecraftowi 10/10 to faktycznie po temacie gimbusie xDDD

użytkownik usunięty
weronikax25

Po to jest forum. Gdybym nie pisał tych "wypocin" to nie miałabyś o czym pisać.

ocenił(a) film na 1

Forum i Youtube juz dawno pozasmiecane przez minecraftowcow takich jak ty . Wiec daruj sobie i nie podniecaj sie tak tą zwykla bajka i sie nie zes*aj.

użytkownik usunięty
weronikax25

Mało obchodzi mnie ,że nie lubisz minecrafta. Hejty zostaw dla siebie ,bo widzę że jednak są tacy śmieciarze na forum jak ty .

ocenił(a) film na 1

Są są , i takie buraki jak ty. Co ? Wybudowales kwadratowy las?:D

użytkownik usunięty
weronikax25

Lasu nie trzeba budować. Sam wyrośnie. :)

ocenił(a) film na 1

Pomyliles swiaty kolego .Wracaj do minecrafta 10/10. Zal mi cie, teraz wlasnie takie glupie pokolenie rosnie .

użytkownik usunięty
weronikax25

Patrząc na twoje wypowiedzi typu: ,,zal mi cie" , "sie nie zes*aj" albo "Polandia i jej mieszkancy zacofani". Ciężko cię nazwać "mądrym pokoleniem"

ocenił(a) film na 1

Pokolenie tępiace takich imbecyli jak ty, ktorych niestety coraz wiecej . Moze to przez takie gry jak minecraft ?

ocenił(a) film na 10
weronikax25

Ty masz chyba jakiś syndrom niedopchnięcia dziewczyno

weronikax25

Czy możesz się, dziecko, uspokoić? Rzucasz się jak pomylona, bo komuś podoba się to czy tamto. Nie umiesz dyskutować normalnie to nie dyskutuj. Bo to, co tu uprawiasz to NIE JEST DYSKUSJA. Przedstawiłaś nam się tutaj jako żałosna frustratka.

ocenił(a) film na 1
ilco

Mam to gdzies , czy to dyskusja czy nie , powinni zabronic takich praktyk ( i to jest moje zdanie) dziekuje za uwage.

weronikax25

Ale, proszę pani! Pańska opinia nie jest jedyną na świecie. Ile ludzi, tyle gust, cokolwiek chciałabyś z tym zrobić, nie uda ci się.
Druga sprawa: Po co odrazu obrażać kogoś za to co ma ocenione? Jak już powiedziałem, gusta, po komentarzach niestety widać, że to pani jest podrostkiem!
A, i na przyszłość proszę o korzystanie z interpunkcji, bo po takich postach to aż oczy pieką.

ocenił(a) film na 1
nikodemvankenobi

Od kiedy to na poczatku zdania stawiamy A ? hahahah LOL ....nauczyciel sie wielki znalazl ,co sam nie umie pisac :P

weronikax25

Nie postawiłem "A" tylko "Ale" pani nauczycielko :) A jest początkiem wyrazu, aczkolwiek, WYRAZU.
Niech się pani odniesie do pierwszej części wypowiedzi, dotyczącej "opinii"
Rozumiem że prowadzimy tą dyskusję z przymrużeniem oka? :D

użytkownik usunięty
nikodemvankenobi

Pani weronikax25 chyba celowo chce prowadzić jakąś bezsensowną dyskusję.

Tak mi się wydaje... Dlatego ją prowadzę!

ocenił(a) film na 1
nikodemvankenobi

Mnie to na rękę :) .Wazne,że dzieki temu temat jest odswiezany i na pierwszym planie i moze odstraszy jakąś czesc spoleczenstwa od tego zdzierstwa :) Pozdrawiam chlopcy ;)

użytkownik usunięty
weronikax25

Rzeczywiście. Można się przestraszyć.

ocenił(a) film na 1

Nie masz sie czego bac:)

weronikax25

Nie musisz mi dziękować, dla mnie to frajda prowadzić takie... rozmowy!

ocenił(a) film na 1
nikodemvankenobi

Ale i tak podziekuję :) Bo jestes bardzo miły :)

użytkownik usunięty
weronikax25

W przeciwieństwie do ciebie.

ocenił(a) film na 1

Nie interesuje mnie twoje zdanie.

użytkownik usunięty
weronikax25

Mnie nie interesuje twoje zdanie.

ocenił(a) film na 1

:) Kazdy koment jest wazny . To jak glosowanie na mnie ,i na to ,ze film jest do bani :) Dziekuję :)

ocenił(a) film na 6
weronikax25

Mnie tam się podobało.Może film arcydziełem nie jest ale da się to obejrzeć bez przesady

ocenił(a) film na 10
roman876

Dokładnie. Dobry film (jak na ten gatunek).

weronikax25

Co w tym złego, że w 2015 roku ciągle robią animacje rysunkowe? Czy wszystko musi być komputerowe dzisiaj?

ocenił(a) film na 1
krzysiek_666

OOOOMMMMMGGGG, nic w tym zlego ! Nastepny ktory nie kuma?! Nie chce mi sie tlumaczyc . A co do animacji rysunkowcyh, nic do nich nie mam , ale nie w tym przypadku. Pozdr

ocenił(a) film na 6
weronikax25

to jest przede wszystkim bajka dla dzieci, ocenianie jej w innych kategoriach nie ma sensu..

użytkownik usunięty
QlSza

weronikax25 tego nie rozumie.

ocenił(a) film na 1

tak

weronikax25

Właśnie obejrzałam w telewizji, dobrze że nie poszłam do kina. Wkurzyłabym się że "na lądzie" trwało kilka minut, całkiem inaczej to przedstawili w zwiastunach.