6,9 59  ocen
6,9 10 1 59
Spooked: The Ghosts of Waverly Hills Sanatorium
powrót do forum filmu Spooked: The Ghosts of Waverly Hills Sanatorium

Nie jest napisane, więc o czym jest ten film? Pewnie coś w stylu ,,Tunelu śmierci"...

magda16_27

Z tego co oglądałem na youtube to chyba nie jest too samo co tunel smierci tylko taki dokumentalny,ale moge sie mylic.

ocenił(a) film na 10
magda16_27

jest to film dokumentalny o waverly hills sanatorium, jednym z najmroczniejszych miejsc na swiecie <3

Dollyxdd

hmm. a da sie to gdzieś obejrzeć w jezyku PL? albo chociaż napisy,co już pewnie prędzej?

ocenił(a) film na 10
karolinkaxx

nie ma napisow niestety -.-

ocenił(a) film na 9
karolinkaxx

Swego czasu pracowałem nad napisami. Jeżeli masz film i chcesz napisy, mogę się przysłużyć. :)

Poza tym - napisy nie są kompletne, bo wypowiadało się tam wiele starszych osób - byłych pacjentów - i mówili oni troszkę nie zrozumiale dla mnie. To co się dało, czyli jakieś 95% filmu, przetłumaczyłem. Daj znać, czy jeszcze chcesz napisy.

@owiesek_film

Szczerze Ci powiem, że interesuje się paranormalnymi rzeczami od bardzo dawna i nigdy nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak właśnie to sanatorium. Coś niesamowitego.

ocenił(a) film na 9
karolinkaxx

Swego czasu pracowałem nad napisami. Jeżeli masz film i chcesz napisy, mogę się przysłużyć. :)

Poza tym - napisy nie są kompletne, bo wypowiadało się tam wiele starszych osób - byłych pacjentów - i mówili oni troszkę nie zrozumiale dla mnie. To co się dało, czyli jakieś 95% filmu, przetłumaczyłem. Daj znać, czy jeszcze chcesz napisy.

@owiesek_film

Szczerze Ci powiem, że interesuje się paranormalnymi rzeczami od bardzo dawna i nigdy nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak właśnie to sanatorium. Coś niesamowitego.

gothreck69

Witam:)
Mam ten film ale brak napisów więc byłbym tymi napisami szczerze zainteresowany. Daj znać czy jeszcze takowe posiadasz.

pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Lucas81_2

Tak, tak...posiadam. Jeżeli jest na filmwebie opcja prywatnych wiadomości, to wyślij mi maila, to Ci wyślę, jak tylko znajdę chwilę czasu i znajdę płytkę z tymi napisami. Mam ją na pewno :D

gothreck69

Bardzo proszę o przesłanie napisów na e-mail: michalbk@vp.pl :)
jeśli łaska ;D

gothreck69

witam, też mógłbym prosić o napisy do tego filmu ? Z góry dzięki :D japascuk@poczta.fm

gothreck69

Witam,
posiadasz nadal napisy? ;)

użytkownik usunięty
Dollyxdd

Są jakieś straszniejsze miejsca?