Z tego co oglądałem na youtube to chyba nie jest too samo co tunel smierci tylko taki dokumentalny,ale moge sie mylic.
jest to film dokumentalny o waverly hills sanatorium, jednym z najmroczniejszych miejsc na swiecie <3
Swego czasu pracowałem nad napisami. Jeżeli masz film i chcesz napisy, mogę się przysłużyć. :)
Poza tym - napisy nie są kompletne, bo wypowiadało się tam wiele starszych osób - byłych pacjentów - i mówili oni troszkę nie zrozumiale dla mnie. To co się dało, czyli jakieś 95% filmu, przetłumaczyłem. Daj znać, czy jeszcze chcesz napisy.
@owiesek_film
Szczerze Ci powiem, że interesuje się paranormalnymi rzeczami od bardzo dawna i nigdy nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak właśnie to sanatorium. Coś niesamowitego.
Swego czasu pracowałem nad napisami. Jeżeli masz film i chcesz napisy, mogę się przysłużyć. :)
Poza tym - napisy nie są kompletne, bo wypowiadało się tam wiele starszych osób - byłych pacjentów - i mówili oni troszkę nie zrozumiale dla mnie. To co się dało, czyli jakieś 95% filmu, przetłumaczyłem. Daj znać, czy jeszcze chcesz napisy.
@owiesek_film
Szczerze Ci powiem, że interesuje się paranormalnymi rzeczami od bardzo dawna i nigdy nic nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak właśnie to sanatorium. Coś niesamowitego.
Witam:)
Mam ten film ale brak napisów więc byłbym tymi napisami szczerze zainteresowany. Daj znać czy jeszcze takowe posiadasz.
pozdrawiam
Tak, tak...posiadam. Jeżeli jest na filmwebie opcja prywatnych wiadomości, to wyślij mi maila, to Ci wyślę, jak tylko znajdę chwilę czasu i znajdę płytkę z tymi napisami. Mam ją na pewno :D