Jak dla mnie ten film ma stanowczo za wysoką ocenę, jak na swoją rzeczywistą wartość. Jest przydługi, bez polotu, nudny z niewykorzystanym potencjałem i tak oklepanej fabuły. Wątek miłości fajny, ale cała reszta do bani.
Bo ty wolisz nasze współczesne nudne komedie i to nie tylko romantyczne! że nie wspomnę o serialach komediowych np. Ranczo i te wszystkie "szpilki..."
ZERO humoru! ani sytuacyjnego ani słownego, o ile ten drugi nie jest łatwy do stworzenia, o tyle pierwszy jest, ale nasi po latach 90tych nie mająi nawet takich pomysłów!!!!!!!!
Możesz się bardziej precyzyjnie i konkretnie wyrazić ? Bo póki co ciebie nie rozumiem, bo ani seriali, a tym bardziej w stylu ranczo nie oglądam, a komedie lubię różne nie tylko współczesne choć dla mnie film z 98 podpisuje się również pod miano współczesnego.
"za wysoka ocena". nie! za niska jak dla mnie! powinno być więcej ! "za długi" nie jak dla mnie jest w sam raz. człowieku weź ty się lepiej zastanów co piszesz film smieszny i fajny bardzo mi się podobał a ty po prostu nie wiesz jak oglądać filmy np. dałeś Haremu Potterowi 3 10/10 . Prawie się zabiłem ze śmiechu bo TEN film nie może dostać 10/10 czy choćby zajrzałeś do książki! Oceny 10/10 stawiasz tylko filmom animowanym np. odlot to tylko oglądaj bo najwyraźniej nie dojrzałeś do komedii dorosły ani romantyczny.
A może Ty się zastanów?;) Po pierwsze Panie błyskotliwy to jestem kobietą, a po 2 to jesteś śmieszny porównując ten film do Odlotu czy Harrego, ponieważ są to całkiem różne filmy. Poza tym nie oceniam na filmwebie wszystkich filmów które w życiu widziałam, bo jest ich za dużo i zabawne, że spośród tych oenionych przeze mnie filmów podałeś tylko te, które pomogą poprzeć wiarygodność Twojej śmiesznej tezy na mój temat i Twoich bzdurnych domniemań;) A Ty za to nie wyszedłeś poza komedię, nie wiem co jest bardziej niedojrzałe:nieumiejętność zaakceptowania odmienności cudzego zdania, którego nie wyraziłam w żaden rażący ani obraźliwy sposób i bezpodstawne obrażanie kogoś czy to, że komuś się jakiś film nie podoba?;) A co do Harrego to jak na swój gatunek film jest świetny i może nie każda część, ale 2 na pewno zasługują na pełną 10, rzecz gustu.