PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=368851}
6,6 1,1 tys. ocen
6,6 10 1 1098
7,0 2 krytyków
Sprawa z przeszłości
powrót do forum filmu Sprawa z przeszłości

Fabuła filmu nie jest niczym nowym, oglądając film od razu widzimy podobieństwo do takich filmów jak chociażby The Word. Wykonanie jest dość dobre choć niskobudżetowość tego filmu momentami razi w oczy. Gra aktorska na dobrym poziomie. Film wciąga od początku za co należy mu się plus, skłania do myślenia i typowania sprawcy zbrodni. Końcówka filmu jest dość zaskakująca , choć dla inteligentnego widza do rozgryzienia znacznie wcześniej. Film oceniam na 8.

ocenił(a) film na 7
mrkapricioza

A co wcześniej wskazywało na Kevina?

ocenił(a) film na 8
angeldog

Witam serdecznie. Z przemiłą chęcią odpowiedziałbym na ów pytanie ale oglądałem ten film ok. roku temu i niestety za dużo detali już nie pamiętam aby móc coś konkretnego powiedzieć. Pozdro

ocenił(a) film na 7
mrkapricioza

Też pozdro

mrkapricioza

"Owe" pytanie, ponieważ jest to rodzaj nijaki: kto, co: TO pytanie, a nie r. męski: Kto: ów. Mozna też napisać: na to pytanie, a nie silić się na elokwencję, której po prostu brak!; i wiedzy o własnym języku!

ocenił(a) film na 8
JOLINAE

Tylko się nie zesraj:)

mrkapricioza

A wiesz, dziewczę, że chyba jednak to zrobię?! Zastanawiam się, tylko na kogo...?
A o Twej kulturze nie wspomnę- tylko z racji dobrego wychowania!!!
Znajomość ojczystego języka nie jest żadną ujmą na honorze, lecz wręcz przeciwnie, a przyznanie się do błędu i próba go naprawienia da tylko dobre efekty. Natomiast obrażanie innych nie należy do dobrych obyczajów, jeśli ktoś pokazuje Ci grzecznie ten błąd!
Zapraszam do odpowiednich książek i pozdrawiam. -_-
Ukłony dla szanownego tatusia!

ocenił(a) film na 8
JOLINAE

To jest Filmweb a nie nauka języka polskiego!!! Piszę jak chcę i gdzie chcę. Nie obchodzą mnie moje błędy, jeżeli ci sie nie podobaja to nie czytaj:)