Uważam Selene za przepiękną, słodką dziewczynę (choć nie jestem jej fanką) jednak według mnie do tej roli się nie nadaje. Jest zbyt dziewczęca i niewinna, by grać seksowne, zbuntowane nastolatki..
a ja się cieszę że ona zagra może właśnie inaczej tam będzie grała i całkiem w innej odsłonie ja zobaczymy. Podobno ma tam grać taka dosyć grzeczna dziewczynę na początku a kiedy pozna tamte dziewczyny stanie się taka jak one niegrzeczne itd :)
Nie twierdze, że jej umiejętności aktorskie nie pozwolą jej dobrze zagrać tej postaci. Chodziło mi raczej o typ urody. Gomez pomimo tego, że jest śliczną dziewczyną to seksowna i niegrzeczna być nie potrafi. Mam nadzieję, że się mylę, a film rozwieje moje wątpliwości ;)
Wiem dla mnie tez wyglada na grzeczna dziewczynke jednak widziałam zdjecia z planu filmu i są całkiem niezłe więc moze pokazac, ze jest seksowna itd. :) z niecierpliwością czekam na ten film.
Tak jak napisałam powyżej. Mam nadzieję, że się mylę, a film rozwieje moje wątpliwości.
I to właśnie nazywa się aktorstwo. Zobaczymy jak podoła tej roli.;P. Nie nadaremno przecież ją wybrali ,nie?:)
Mam nadzieję, że reżyser i producenci wiedzą co robią i że nie wybrali ją tylko ze względu na popularne nazwisko, które może zwiększyć przychody, że sprzedaży biletów.
Hahaha, miałam zadać to samo pytanie. Ale podobnie to Ciebie, na większą ocenę poczekam do premiery. ;)
Dziecinny głos i słodki typ urody to nie najlepsze połączenie do odgrywania zbuntowanej nastolatki..
Odpowiadam: gra słodką, plastikową idiotkę która dla wymarzonej imprezy bierze udział w napadzie. Chyba pasuje do tej roli.