Dlaczego jest aż taka wysoka ocena, dobrzy aktorzy, świetny film, czy tylko znane gwiazdki?
Oglądając zwiastun, nie zauważyłam w nim nic niezwykłego. Wydaje mi się, że to tylko Selena
Gomez podnosi ocenę. Więc jak jest naprawdę?
moim zdaniem akurat Selena najmniej pasuje do tego filmu, ale może dlatego tak myślę, bo ciągle kojarzy mi sie z Disney Channel :P zobaczymy jak wypadnie:) zwiastun jest fajny, przynajmniej mi się podoba, fajnie byłoby coś takiego przeżyc, może oprócz napadu i aresztowania:P
Również tak uważam, Selena chce się pozbyć swojej disneyowskiej przeszłości - filmy dla 'dorosłych', inne życie - jednak chyba łątka idealnej dziewczyny z disney'a nadal przy niej pozostanie. Więc uważam, że jeżeli producent/reżyser tworzy taki film powinien bardziej zadbać o aktorów, nie tylko pod względem ich gry, lecz tego jak postrzegani są przez publiczność.
dokładnie:) ale jeżeli już dołączyła do obsady to mogła jakoś zmienić wygląd, np Vanessa tez jest z Disney'a, ale przefarbowala wlosy i wyglada inaczej, pasuje:) a Selena wyglada jak zawsze i niezbyt pasuje na niegrzecza dziewczyne:P
Zgadzam się z tobą w 100%, bo SG nadal wygląda jak gwiazdka Disney'a, no chyba, że ona nadal chce być tak postrzegana.
Jak dla mnie to selena gomez tą ocenę powinna obniżać...a tu proszę...wiedziałem że nadejdzie taki dzień....
Dokładnie, a w dodatku większością są pewnie fanki seleny gomez i vanessy hudgens. Mnie osobiście teledysk nie zachęcił do obejrzenia, taki płytki, głupi film o okropnych dziewczynach, chyba, że źle zrozumiałam.
Pewnie dlatego
http://www.filmweb.pl/news/Selena+Gomez%2C+prawdziwi+gangsterzy+i+Gucci+Mane-941 99