Beka ze wszystkich zachęconych obsadą i plakatem tego filmu znużonych i zniechęconych po seansie w kinie nieświadomych co tak właściwie obejrzeli przed chwilą. To jest Harmony Korine baby, jeden z najbardziej awangardowych współczesnych reżyserów i właśnie sobie z wami pograł w swoje gierki. Ja bawilem się przednio
Chyba cię zaskoczę, ale większość ''nabranych'' osób to nie ''laseczki'', a faceci, którzy poszli na ten film oczekując drugiego ''Projectu X'' i cycków.
Chyba najbardziej przereklamowany reżyser. Udowodnił to zwłascza film o posuwaczach śmieci. Awangarda dla samej awangardy, typowy produkt dla hipsterów. Gdzie mu tam do Lyncha, Tsukamoto, czy Jodorowskiego....
nie no jest paru bardziej przereklamowanych a reżyserzy przez Ciebie wymienieni jednak robią coś innego niż Korine. Spring Breakers jest kozackim filmem, mówi o ważnych rzeczach i jest obrany w bezkompromisową formę. Trash Humpers było totalnie ciężkie nie przebrnąłem przez nie, ale kogoś ocenia sie po tym jak kończy... tak mówią
Widziałem również Gummo. Tylko troszkę lepszy od TH. SB obejrzę jak będzie dostępny w necie.
Prosze o wymienienie bardziej przereklamowanych, bo jestem ciekawy : )