PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76330
6,5 61 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Beka ze wszystkich zachęconych obsadą i plakatem tego filmu znużonych i zniechęconych po seansie w kinie nieświadomych co tak właściwie obejrzeli przed chwilą. To jest Harmony Korine baby, jeden z najbardziej awangardowych współczesnych reżyserów i właśnie sobie z wami pograł w swoje gierki. Ja bawilem się przednio

jazzmanfromspace

Chyba cię zaskoczę, ale większość ''nabranych'' osób to nie ''laseczki'', a faceci, którzy poszli na ten film oczekując drugiego ''Projectu X'' i cycków.

ocenił(a) film na 9
BeeBee61

no cycków nie brakowało mogą być zadowoleni

jazzmanfromspace

W każdym razie intelektualnie reprezentują ten sam poziom.

ocenił(a) film na 1
jazzmanfromspace

Chyba najbardziej przereklamowany reżyser. Udowodnił to zwłascza film o posuwaczach śmieci. Awangarda dla samej awangardy, typowy produkt dla hipsterów. Gdzie mu tam do Lyncha, Tsukamoto, czy Jodorowskiego....

ocenił(a) film na 9
tearofmankind

nie no jest paru bardziej przereklamowanych a reżyserzy przez Ciebie wymienieni jednak robią coś innego niż Korine. Spring Breakers jest kozackim filmem, mówi o ważnych rzeczach i jest obrany w bezkompromisową formę. Trash Humpers było totalnie ciężkie nie przebrnąłem przez nie, ale kogoś ocenia sie po tym jak kończy... tak mówią

ocenił(a) film na 1
jazzmanfromspace

Widziałem również Gummo. Tylko troszkę lepszy od TH. SB obejrzę jak będzie dostępny w necie.

Prosze o wymienienie bardziej przereklamowanych, bo jestem ciekawy : )

ocenił(a) film na 9
tearofmankind

Ahh może lepiej tego nie robić bo wymienię jakiegoś ulubionego Twojego i się pokłócimy:D właśnie sobie pomyślałem że jednak jest to kwestia indywidualna takie myślenie że ktoś jest dla kogoś przereklamowany. A Spring Breakers obejrzyj bo to po prostu świetny film