dla polskiej młodzieży i innych prostaków. Na prawdę... Jak normalny człowiek może obejrzeć ten
film, a co dopiero lubić go..... ŻENADA!!!!
haha kocham takie posty (i sformułowanie 'żenada'), wybacz nam młodym prostakom naszą ignorancję i brak gustu o wielka wyrocznio. ;)
"dla polskiej młodzieży i innych prostaków" należę do polskiej młodzieży i uważam film za tragiczny pod każdym względem. Brak jakiejkolwiek fabuły lub sensu oraz wszystkiego co mogło by sprawić aby film otrzymał jakąkolwiek dobra ocenę. Nie wiem jakim trzeba byc ignorantem żeby uważać ten film za arcydzieło poprzez dawanie mu oceny 10 tak jak to zrobił BitchesLoveCake. Nie wiem także jak wiele kasy dostał filmweb za danie filmowi znaku jakości. Byłem na filmie z rówieśniczkami i one także uważają ten film za beznadziejny. Dodam tylko że ja oraz one mamy po 17 lat więc zaliczamy się do polskiej młodzieży : )
Zgadzam sie z tobą pod jednym względem -ten film to nie jest arcydzieło,widziałam zdecydowanie lepsze. Na pierwszy rzut oka kolejny film ociekający seksem i narkotykami w każdej postaci. Jednak nie męczyłam sie na tym filmie, jak na niektórych z aż za bardzo rozbudowaną fabułą. Trochę szkoda mi pieniędzy,bo mogłam to obejrzeć w domu i wyszłoby na to samo.