PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76328
6,5 61 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Moim zdaniem, film był nieco mdły i nijaki przed pojawieniem się Jamesa Franco nadał jakiś
charakter, smaczek filmowi. I choć wcześniej nie znałam za dobrze tego aktora, to zagrał tu bardzo
dobrze.
Co do filmu tu trzeba się nad nim jeszcze zastanowić, bo nie jest to głupi filmik (jak może to
sugerować obsada i imprezowo-erotyczna otoczka).

ocenił(a) film na 6

Podpisuje się pod tym komentarzem obiema rękami:)

ocenił(a) film na 8

jesli chcesz z nim obejrzec dobry film to obejrzyj 127 godzin, mega popis aktorski

a co do filmu to faktycznie ekstra jesli tylko spojrzy sie na niego we wlasciwy sposob, jak na satyre swego rodzaju, wszystko rpzerysowane, szczegolnie postac jamesa franco :P co smieszne, pomimo jej przerysowania, to zagral ja rewelacyjnie, wczul sie w nia tak, ze nabrala ta postac zycia i realnosci na swoj sposob, rewelka :)

użytkownik usunięty
filip404

Właśnie ostatnio rozważałam obejrzenie tego filmu.
Jak polecasz, to może dziś wieczorem sobie obejrze :)

ocenił(a) film na 8

zdecydowanie polecam tylko naprawde trzeba podejsc do tego filmu z dystansem i wiedziec ze to satyra, niektorzy w kinie probowali traktowac go chyba na powaznie i oczywiste jest ze im sie nie spodobal :P

ocenił(a) film na 6
filip404

Tak! 127 godzin to mistrzostwo. Polecam obejrzeć zwiastun, bo już on daje do myślenia i naprawdę zachęca. Co do Spring Breakers, bardzo chcę zobaczyć ten film głównie ze względu na Jamesa, ale czytając opinie widzę, że oprócz muzyki istnieją też inne argumenty za :)

ocenił(a) film na 8
Miss_Joker

tak ale ten koniecznie bo jest najlepszy http://www.filmweb.pl/video/trailer/nr+2-23442

zgadzam sie w 100% :)