PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76371
6,5 64 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Film zdecydowanie beznadziejny! Zaczyna się ciekawie ... sugerując się trailerem sądziłem że będzie to naprawdę dobre kino! Nic bardziej mylnego! Franco dwoił się i troił i myslałem że wskoczył na wyżyny swoich umiejętności ... a zagrał totalnego debila - podchodząc do tego na chłodno uważam że niczym nie zabłysnął. Reasumując ... do pewnego momentu oglądało się nawet fajnie ... potem odliczałem ile jeszcze czasu do końca. Plusem jest muzyka i świetne zdjęcia ... minusem - cała reszta. Jeszcze ta "oszałamiająca " końcówka w której dwie kobietki z uzi rozwalają cały gang niczym Rambo żeby potem odjechać super autem niepostrzeżone ... wtf ??!?!?! Film dla gówniarzy którzy nie widzieli cycków ... szkoda gadać. 2/10

ocenił(a) film na 6
Adash

Witaj zgadzam się w 100 %. przeczytaj prosze jesli masz ochotę moją recenzje tego czegoś!Pozdrawiam.

welna23

Recenzje to są widoczne raczej pod filmem a nie w komentarzach i dostaje sie za każdą 6pkt. Jeżeli jest taka dobra to ją zgłoś ... przygotuj odpowiednio i z chęcią przeczytam. Jest 5 innych .. Twojej nie ma.

ocenił(a) film na 6
Adash

dobra pomyłka i się nie mądruj gościu bo chodzilo mi o komentarz!

welna23

Aha. No to właśnie przeczytałem Twoją niby recenzje ... niesamowicie słaba jak i ten film. Napisana na poziomie co najwyżej gimnazjalisty.

ocenił(a) film na 6
Adash

twoja też na poziomie szkolniym mądralo i pewnie jeszcze prawiczek który wszystkie rozumy świata pozjadał ! Jak czytam takie texty jak twoje to mi się płakać chce że takie istoty psują atmosfere na tym portalu "WIEŚNIOKU: !

welna23

Hahaha. Oj dziecko drogie nawet nie wiesz jak mnie rozbawiłaś. Idąc Twoim tropem myślenia to mniemam iż pozbyłaś się brzemienia bycia dziewicą jeszcze w podstawówce ! Wobec tego pozostaje pogratulować dojrzałości emocjonalnej i uściskać ukochanych rodziców i podziękować im za dobre wychowanie :)

ocenił(a) film na 6
Adash

Qrwa gamoniu nawet nie wiesz z kim piszesz jesteś zapatrzonym w siebie snobem i wypisujesz słowa których pewnie nie rozumiesz ale ładnie brzmią! I skończ te wypisywać te bzdury gamoniu!

welna23

Zapewne mam więcej szkoły niż Ty lat na karku ... więc zaprawdę powiadam ... wiem o czym piszę.
Sam zaczynasz a potem płaczesz ... odpowiadam tylko polemiką na pseudo-polemikę

ocenił(a) film na 6
Adash

... polemike wykutą na pamieć parę słów się nauczył i myśli że jest wielkim panem cynbał jeden !

welna23

hehehe ale ja się nie muszę niczego uczyć ... dla mnie to normalne sformułowania PROSTAKU

ocenił(a) film na 6
Adash

Dla mnie też PROSTAKU i SNOBIE , ale muszę przyznać że fajnie się z tobą bawie jestem uchachany po pachy ! Pa SNOBKU.

welna23

Nie ma takiego słowa jak UCHACHANY ... chyba że w twojej wiosce takiego słownictwa się używa. W jednym masz tylko rację ... również żegnam. Szkoda mi niedzieli na przekomarzanie się z kimś prezentującym Twój poziom.

ocenił(a) film na 6
Adash

Sprawdż sobie gamoniu i niestety , ale się teraz wygłupiłeś chłopcze słówek się nie zna prostaku ! Trzeba poczytać i podszlifować sobie swój zasób słów ! Pa pa chłopcze.

ocenił(a) film na 6
Adash

Poczytałem sobie twoje recenzje i jakie filmy oglądasz chyba i mam wrażenie że jesteś trochę inny więc wybaczam Ci chłopcze !!!

welna23

Zważywszy że widzę że oglądasz podobne filmy jak ja ... to nie wiem kogo ty chciałaś obrazić ... mnie czy siebie ?

ocenił(a) film na 6
Adash

Nie spodobało mi się ze patrzysz na ludzi z góry ! Nie miałem zamiaru nikogo obrażąć , ale mnie sprowokowałeś kolego ! Koniec pisania miłego wieczorku życze!

welna23

Ja nie miałem zamiaru Ciebie czy kogoś innego traktować z góry ... niemniej jednak sam mnie sprowokowałeś. Zaprosiłes do wyrażenia opinii o filmie ... toteż wyraziłem to co myśle.

Ps. Twój login na FW ... welna23 ... kurcze iście męski hehe

ocenił(a) film na 6
Adash

... nie chciałbyś mnie spotkać bo ze strachu byś narobił w galotki , a tak poza tym poczytałem sobie twoje wypowiedzi faktycznie używasz parę słów które wykułeś na pamieć , a co do loginu to za dużo tłumaczenia bo i tak byś nie zrozumiał SNOBKU !

welna23

grunt to wiara w siebie ... szczególnie jak sie siedzi przed ekranem klawiatury , bo wówczas największa sierota stara się zrobić z siebie maczo ... a Ty nawet w gębie jesteś jak ciepłe kluski. Widzę że zapewne siedzisz ze słownikiem rozmawiając ze mną hehehe.

Dla mnie jesteś prostak ze wsi z ograniczonym słownictwem i tyle w temacie.

ocenił(a) film na 6
Adash

Właśnie widze kto tu jest PROSTAKIEM gamoń który dał się wciągnąc w debilną polemike a uważa się za półtora gościa ! Gratuluje i dziękuje bardzo gdyż mam niezły ubaw !

welna23

Masakra człowieku ale Ty jesteś żałosny.!

Zacząłeś pisać i zachęciłeś mnie do czytania Twojego gównianego komentarza. Potem gdy przedstawiam Ci swój sposób widzenia na Twój sposób pisania do sie oburzasz.

Nazywasz mnie SNOBEM --- wnioskuje iż w ten sposób uważasz że używam wydumanego słownictwa chcąc się nad Tobą wywyższyć - to jeżeli jeszcze do tego nazywasz mnie prostakiem to zaprzeczasz sam sobie.

Jedynym PROSTAKIEM jesteś Ty ... ponieważ jesteś ograniczony, a moje naprawdę niezbyt wyszukane słownictwo jest skomplikowane jak astronomia. Tym samym udowodniłeś jaki masz poziom inteligencji , a właściwie jej brak !!!

Więc daruj sobie dalszych wywodów bo pogrążasz się z każdym postem coraz bardziej, tylko nie wiem po co Ci to ... umysłowy masochizm ? - pytanie retoryczne

ocenił(a) film na 6
Adash

Masz qrwa jednak wielkie kuku ale i tacy muszą być! Gratuluje miernej inteligencji SNOBKU !!!

welna23

A już mysłałem że zabłyśniesz czymś ... czymkolwiek .... no nie zaskoczyłeś mnie.

ocenił(a) film na 6
Adash

... znowu qrwo TY jednak masz wełbie nasrane!

welna23

Jak nie umiesz kulturalnie i zręcznie dyskutować to lepiej nie pisz na FW i zniknij z tej społeczności ... bo tak odnosząc się do innych użytkowników - zainteresujesz administratorów tego portalu, czego Ci z całego serca życzę !

ocenił(a) film na 6
Adash

Facet od pie rdol się w końcu bo jesteś gorszy niż wrzód na dupie tępaku!

welna23

Przecież nikt Ci nie każe odpisywać ... to jaki jesteś uparty nie ustępliwy udowadnia zarazem Twoją desperację połączoną z arogancją, beznadziejnością i brakiem jakiejkolwiek inteligencji.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
welna23

A ja sądze że raczej ktoś napisał to za Ciebie bo jesteś za głupi do takich wypowiedzi. Zapewne zamiast koleżanek z pracy (dzieci w Polsce nie pracują ) napisała za Ciebie starsza siostra albo posrany kolega. Zapewne myślałeś o tym co Ci napisałem całą noc i pod wpływem jakiś środków chciałeś się odegrać i muszę przyznac że poniekad mnie zaskoczyłeś. Może nie wypowiedzią, bo zdecydowanie nie sa one trafne. Bardziej uważam że to Ty jesteś nieporozumieniem w tym społeczeństwie i niestyety nie potrafisz sie z tym zmierzyć, a efekt jest pogłebiająca się frustracją.
Jedne co wiem ... to to że dosadnie przesadziłeś tym razem i mam nadzieje że administratorzy serwisu się Toba zajmą , bo tym razem wyraźnie przesadziłeś.

Sugestia ode mnie ... polecam poszukac dobrego psychiatry , bo takich kretów powinno się leczyć.

Adash

ja się przyłączam a nawet daję 1/10 film to totalne nieporozumienie

ocenił(a) film na 8
Adash

nie powinno sie ogladac zwiastunow i napalac na niewiadomo co

Adash

franco zagrał" totalnego debila" bo taka właśnie była jego rola, oddał ją idealnie- świetny aktor