PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76371
6,5 64 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Wczoraj byłam na tym w kinie.
Nigdy w życiu tak bardzo nie żałowałam wydanych pieniędzy na bilet do kina!
Najgorszy film ever.
Nudny, monotonny. Nic się nie dzieje, oprócz jakiś dziecinnych scen, które chyba miały
rozbawić widza i nagich dziewczyn oblewających się wódką.
Nie wiem, czy to wizja artystyczna, może się na tym nie znam, bo krytyk filmowy ze mnie żaden,
jednak w swoim życiu obejrzałam sporo filmów i w porównaniu do innych z tego rodzaju, ten
wypadł naprawdę bardzo słabo...
Smutne jest to, że film miał naprawdę potencjał, bo grała tam Ashley, Vanessa, Selena,
James Franco (który miał świetną charakteryzacje). Zwiastun też był super, i liczyłam na coś
mega, coś w stylu Projekt X, ale niestety ten film był nawet gorszy od American Pie.
Nie polecam nikomu! Ocena 1/10.

ocenił(a) film na 7
ola445

Nie zgadzam się,że był to film gorszy od American Pie. Oczywiście nie myślę,że ta produkcja była jakoś bardzo ambitna aczkolwiek mi się nawet podobało. Nie ukrywam,że było dużo nagości i innych wulgarnych spraw ale generalnie całość była fajnie zmontowana, muzyka dobrze oddawała charakter filmu i dało się do końca wytrwać. Nie wiem czemu bardzo przypominało mi to Bejbi Blues.

ocenił(a) film na 1
Kejtsztel

Tu się zgodzę, że muzyka była świetnie dobrana. Jednak poza tym, tylko James Franco podobał mi się w tym filmie...

ocenił(a) film na 3
ola445

Jeszcze nie raz życie cię zaskoczy. Jeszcze nie raz pójdziesz na film a dostaniesz coś "filmopodobnego". Nie zgadzam się z tym co przeczytałem w recenzjach - że to celna satyra na celuloidową popkulturę. Film jest źle zrobiony i to do potęgi. Ilość dziwadeł i błędów straszy. W cholerę z takim kinem, w cholerę z dystrybuowaniem tego na ekrany, to powinno być od razu na DVD dla "koneserów". Niech się przy tym nawet onanizują, bo to najlepsze do czego ten film może służyć.