PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76371
6,5 64 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Nowy zwiastun

ocenił(a) film na 7

Lepszy od poprzedniego
http://www.youtube.com/watch?v=RkX-Ze1qGmw

użytkownik usunięty
Slowianin

Świetny, się będzie działo. Ja już oglądałem więc gorąco polecam. Co do obsady, może wyglądać na nietrafioną, ale taki był zamysł twórców filmu, zbrukać słodką niewinność , wykorzystując do tego słodkie gwiazdki Disneya w tym jedna bardzo wojowniczą i kontrowersyjną Vanesse Hudgens i niewinną SG które w filmie pokazują pazurki, zwłaszcza Vanessa, na ale większośc musi poczekać do marca, o ile się nie mylę.

Mogę się spytać gdzie oglądałeś ? ;)

może nie powinnam tak pytać tak prosto z mostu, ale czy one w tym filmie pokazują cycki?

ocenił(a) film na 5
SmakOranzady

Nie dość, ze powinnaś pytać, to jeszcze powinnaś dostać szybką odpowiedz. Niestety cyckow raczej nie zobaczymy...

parys88

w jednym ze zwiastunów pokazali biust przez sekundę i się zastanawiam czy to nie Gomez :) marzenia..

SmakOranzady

Ten biust ze zwiastunów to raczej Rachel Corrine albo jakieś nie znanej aktorki. A biust Gomez widać, w scenie w której Hudgens zwąchuje jej z ciała kokę, Gomez jest bez stanika i przez chwilę (0.5 sekundy) coś widać.

Pod warunkiem że tej sceny nie wytną w w wersji dla kin. Podczas konferencji prasowej twórców filmu w Cannes , Selena Gomez mówiła coś że jej rola miała być odważniejsza, być może chodzi o tą scenę, nie wiem. Obejrzymy wersje która trafi na ekrany kin 5 kwietnia.