PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76330
6,5 61 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

tragiczne zakończenie. Co miał przekazać widzom ten film? Naprawdę nie wiem. Dobrze że nie
zmarnowałem kasy na bilet do kina. Dla mnie ten film to nieporozumienie i nie pomoże tutaj
gwiazdorska obsada, Dziewczyny zagrały przeciętnie. Uprawiały seks przez cały film z obleśnym
facetem. Szkoda się rozpisywać.

Tomik_4

Przekaz jest taki, że nastolatki pragną pojechać na egzotyczną wyspę, wyszaleć się, popieprzyć, poznać fajnych ludzi. Pogodzone jednak z tym, że czasu nie da się zatrzymać powoli wkraczają w dorosłość, rodzicom obiecują poprawę zachowania, nie będą już więcej ćpać, imprezować i będą przykładać się do nauki (taaa...).

ocenił(a) film na 2
Savio_Dan

'Przekaz jest taki, że nastolatki pragną pojechać na egzotyczną wyspę, wyszaleć się, popieprzyć, poznać fajnych ludzi'

To nie przekaz tylko opis 'fabuły' ;]

ReadyFreddie

Jeśli powtarzane ciągle te same sceny, cycki, dupy, alkohol, narkotyki i sceny z imprez można nazwać fabułą. 2/3 filmu to sceny właśnie z imprez, ćpających i pijących gówniar, które uważają, że to świetna zabawa. ŻAŁOSNE.

Sama mam 16 lat nie piję, nie pale, ne ćpam, nie chodzę na imprezy. Ja się pytam: Jak można robić z siebie takie szmaty. Tracę wiarę w moich (niestety) rówieśników.

ocenił(a) film na 2
_chica_

A przepraszam, ale cycki były akurat całkiem spoko.

ReadyFreddie

No całkiem niezłe :D

ocenił(a) film na 2
Tomik_4

Ja to miałam nadzieję, że na koniec je skażą na przynajmniej 20 lat, albo, że któraś zginie. A tak to przekaz na gówniar; róbta co chceta. O tych dziewczynach co wróciły do domu powiedziano tyle, jak to rozpaczały w autobusie. A o tych co zostały - jak fajnie się ustawiły.