tragiczne zakończenie. Co miał przekazać widzom ten film? Naprawdę nie wiem. Dobrze że nie
zmarnowałem kasy na bilet do kina. Dla mnie ten film to nieporozumienie i nie pomoże tutaj
gwiazdorska obsada, Dziewczyny zagrały przeciętnie. Uprawiały seks przez cały film z obleśnym
facetem. Szkoda się rozpisywać.
Przekaz jest taki, że nastolatki pragną pojechać na egzotyczną wyspę, wyszaleć się, popieprzyć, poznać fajnych ludzi. Pogodzone jednak z tym, że czasu nie da się zatrzymać powoli wkraczają w dorosłość, rodzicom obiecują poprawę zachowania, nie będą już więcej ćpać, imprezować i będą przykładać się do nauki (taaa...).
'Przekaz jest taki, że nastolatki pragną pojechać na egzotyczną wyspę, wyszaleć się, popieprzyć, poznać fajnych ludzi'
To nie przekaz tylko opis 'fabuły' ;]
Jeśli powtarzane ciągle te same sceny, cycki, dupy, alkohol, narkotyki i sceny z imprez można nazwać fabułą. 2/3 filmu to sceny właśnie z imprez, ćpających i pijących gówniar, które uważają, że to świetna zabawa. ŻAŁOSNE.
Sama mam 16 lat nie piję, nie pale, ne ćpam, nie chodzę na imprezy. Ja się pytam: Jak można robić z siebie takie szmaty. Tracę wiarę w moich (niestety) rówieśników.