Czy James Franco zagra w jednym filmie z Vanessą Hudgens-Efron i Seleną Gomez-Bieber tylko dla kasy?
Ekscentryzm ekscentryzmem, ale to!?
może chciał sobie kupić samochód ;p też zastanawiam sie skad taki dobry aktor w takim disneyowskim chłamie ;p DISNEY EWOLUUJE W KINO "KRYMINALNE"
taa, skąd wiesz ze to chłam. Najpierw oglądnij a później oceniaj. Jak oceniasz filmy tylko po okładce to życzę powodzenia w życiu
''jak oceniasz filmy po okladce, to zycze powodzenia w zyciu''. Wtf?
To jak ktos nie ocenia filmow po plakacie to ma lepiej? Trzeba tylko film obejrzec i juz masz zycie jak w Madrycie?
Ale teraz o co chodzi? Bo chyba nie zrozumiales o co mi chodzilo w tamtym komentarzu...
Nie, po prostu tak napisales tamten post jakby wychodzilo ze jesli ktos ocenia film po plakacie to sobie nie porazdzi w zyciu. A mysle ze sa gorsze rzeczy przeszkadzajace w udanym zyciu niz to jak kto ocenia filmy.
"DISNEY EWOLUUJE W KINO "KRYMINALNE"
To ty chyba nie widziałeś żadnego filmu wyreżyserowanego przez Korine.Osobiście nie przeszkadza mi że grają tu te gwiazdki disneya bo przy dobrym scenariuszu to i one mogą nas pozytywnie zaskoczyć :)
ależ wy jesteście nie mili!
Może zagrał, ponieważ partnerować będą mu, no powiedzmy sobie z serca, fajne laski:)? i liczy na jakieś sceny erotyczne ^_^
Tak, selena to fajna laska, nie mam co do tego wątpliwości. Nie rozpływam się pod jej urodą, jestem zadowolony z tego co mam :)
Ale sądzę, że jest śliczna. Może nie sexy, może nie ma miseczek XXL. Ale uważam , że jest śliczną dziewczyną (zwróć uwagę na słowo dziewczyna! ). Fajna laska i tyle. Zawsze wolałem bardziej eteryczne dziewczyny z wyglądu niż jakieś tam Jessici Simpson .
Napisałem dziewczyna bo śliczna. A laska, z tego co wiem, to już bardziej opływowe słowo w naszych czasach. Coś pomiędzy prawdziwą kobietą a dziewczyną. Mówię to w kontekście Seleny. I takie jest moje zdanie , nie wiem jak inni , ale mało mnie to obchodzi ;)
pytanie retoryczne,nie widzę innych powodów :P ale może gościu leci na vanessę efron i selenę bieber,haha.
Chcesz powiedzieć , że James jest homo -_-
A tak na poważnie, co tak wy macie do tej seleny? Rozumiem, nie lubicie Justina, ja tak samo. Nie uważam , że Selena pokazała również jakieś szczególny talent do aktorstwa. Ale jest śliczna. Przesłodzona? Hmmm... To zależy , w filmach może i tak, ale ma kilka fajnych sesji ;)
Myśle że jesteś w błędzie spójrz na osobę reżysera tego filmu ten facet kręci bardzo odjechane i ostre kino jeżeli to nie będzie z jego strony jakaś zmiana może być 1 poważny film gomez i hudgenz.
robicie wszyscy z jamesa franco drugiego toma hanksa, jest dobrym aktorem ale nie tyle żeby pisać że gomez itd są nie godne grania z nim na jednym planie. jeśli chodzi o mnie to jedyne nazwisko które warto wymienić w obsadzie to ashley benson
Uważasz, że Ashley Benson jest warta wyróżnienia w obsadzie, ale James Franco nie? No to coś mi tu nie pasuje. Ashley Benson jest dobrze zapowiadającą się aktorką, bardzo ją lubię, ale na pewno nie jest lepsza od Jamesa, ludzie..
Hm, ja to raczej odebrałam jako wyróżnienie jej z tego 'nieciekawego tłumiku wokół Franco', ale mogę się mylić ;)
Gratuluję, gratuluję. Jak patrzysz na film najpierw spójrz kto reżyseruje bo to jest najwazniejsze, nie jakieś disneyowskie lale. Widocznie Korine ma pomysł na nie i bardzo dobrze, b moze w końcu zmieni ich wizerunek i uratuje przyszłą kariere. Ze względ na rezysera film zapowiada się ciekawie. Franco jest dobrym aktorem ale odkąd jest niezależnym (sugerujecie wypowiedziami) ? Gra w głównie w komercyjnych produkcjach czyli tylko dla kasy (może z namiastką chęci spełnienia się artystycznie). więc dziwić powinniśmy się nie dlatego że gra z nasti gwiazdeczkami ale daltego że gra u głównie niezależnego reżysera
zastanawia mnie podejście takich ludzi jak ty. nie widzieli czegoś, a oceniają. to, że Selena czy Vanessa grały w filmach Disneya to nie znaczy przecież, że nie mogą grać w czymś innym. każdy aktor musiał się jakoś wybić, a że one zrobiły to za pomocą takiej, a nie innej wytwórni to już inna sprawa. to dość irytujące, takie wsadzanie wszystkich do jednego worka. oglądałeś może jakiś inny film z udziałem którejś z nich? szczególnie Vanessa nie jest już tym dzieckiem Disneya co kiedyś, ale przecież co z tego, że grała w rozmaitych produkcjach, skoro i tak 75% z was będzie ją kojarzyć tylko i wyłącznie z High School Musical.
może nie jestem jakąś wielką fanką żadnej z nich, ale film obejrzę. dobry reżyser, film fajnie się zapowiada i nie zamierzam rezygnować tylko z powodu jakiejś osoby w obsadzie. to tak jakby nie oglądać Harrego Pottera, bo gra w nim Emma Watson, a ona jest blondynką.
a co do Ashley Benson - tego jestem bardzo ciekawa. zapowiadała się na fajną aktorkę (oglądam Pretty Little Liars), ale w ostatnim sezonie jest trochę gorzej. no cóż, zobaczymy.