PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76358
6,5 66 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Miałem mieszane odczucia, czy w ogóle ściągać ten film, zbierałem się do niego ponad rok, albo i lepiej. Zastanawia Mnie czy rzeczywiście dzisiejsze pokolenie nastolatków w USA/a może i wszędzie takie jest ? Czy liczy się tylko kasa, zabawa, sex ?! Za Moich czasów chyba tak nie było, byliśmy raczej bardziej ogarnięci. Film 5/10 głównie przez to, że nie wiem jak do końca ocenić.

ocenił(a) film na 4
Flinston1987

Podnieciłem się na dziewczyny w bikini i chyba to mnie zgubiło. Trudno powiedzieć Flinston1987 czy za naszych czasów było inaczej. W końcu dziewczyny które tam grały są w podobnym wieku co my. (1987 po twoim pseudonimie to rok urodzenia?) Napisałeś cytuję "Zastanawia Mnie czy rzeczywiście dzisiejsze pokolenie nastolatków w USA/a może i wszędzie takie jest ? Czy liczy się tylko kasa, zabawa, sex"?! Odpowiem ci, wszędzie i jeszcze w bardziej żałosnej formie. W filmie ukazane sytuacje są odgrywane przez dziewczyny które mają 25 lat, w życiu za takie sytuacje zabierają się już 15/16-latki. Słynna gimbaza, tępe łby które ledwo spamiętują kto był pierwszym królem Polski, ale spytaj się o nazwy dopalaczy; prawie godzinny wykład. Ledwo dwie godziny wychowania do życia w rodzinie na tematy o seksie lub antykoncepcji, już z teorii do praktyki.

ocenił(a) film na 5
Ciamcik88

Tak ' 1987 ' to mój rocznik.