Do tej pory nie rozumiem przesłania tego filmu. Wszystko fajnie i wgl ale co miałam przez ten film
zrozumieć? Może mi ktoś wyjaśni :D?
Właśnie o to mi chodzi. Jak głupim trzeba być żeby nie zrozumieć takiego filmu? Ale jeszcze lepsze jest to ze kilka tematów niżej wyjaśniłem wszystko w bardzo długiej wypowiedzi, która polecam Ci przeczytać. A jeśli nie liczysz sie ze zdaniem kogoś z forum przeczytaj recenzje filmu, bo ona tez wiele dobitnie tłumaczy i wyjaśnia.
nie trzeba byc 'głupim' żeby nie zrozumieć TAKIEGO filmy. równie dobrze ktoś może wyciągać tony wniosków z tego filmu a ktos ani jednego i to nie oznacza ze jestem 'głupia' -.-' Rozumiem że niektorym się film podobał i szanuje ich opinie, ja mam inne zdanie i tez licze na szacunek, bo równie dobrze film który mnie się podoba moze sie Tobie nie spodobac ale nie oznacza to że bedę Cię nazywać glupim 'bo go nie rozumiesz'. Twoją recenzję przeczytałam i też z niektórymi wypowiedziami się nie zgadzam ale pozostawie je dla siebie
Nie zrozumiałaś mnie, po raz kolejny. Dlatego uważam Cię za osobę mało inteligentną. Napisałem przeczytaj recenzję, którą napisał redaktor filmwebu. Nigdzie nie napisałem, że to tekst mojego autorstwa. A kilka tematów poniżej opisałem swoje wrażenia i swoją INTERPRETACJĘ. Nie potrafię streścić tego filmu, wytłumaczyć go, bez sugerowania moich własnych odczuć. Dziwi mnie, że ludzie potrafią OGLĄDAĆ film i NIE WIDZIEĆ czegoś co jest oczywiste. Jeśli się ze mną nie zgadzasz dlaczego nie napiszesz? Dlaczego nie zaczniesz dyskusji , na którą jestem otwarty. Może nie mam racji? Może jesteś bardziej inteligentna ode mnie a to ja się mylę? Ale skąd mam wiedzieć, kiedy na moje argumenty odpowiadasz w ten sposób? Lubię oglądać filmy i w sumie nie obchodzi mnie co myślą o nich inni. Ale gdzieś tam tli się we mnie tli się nadzieja, że będę mógł porozmawiać z ludźmi o filmie, tylko dlatego że łączy nas zainteresowanie tym filmem.