PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76331
6,5 61 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

hmm

ocenił(a) film na 2

niewiem czy tylko ja tak mam ale ten mi film sie strasznie ciezko oglada.. nie ma tam nic interesujacego a zabieg jaki chcial przeprowadzic rezyser wogole mu nie wyszedl
stawiam mocne 2/10

luquepl

Mi też film się strasznie ciężko oglądał. Już po 20 min miałam ochotę go wyłączyć. Cudem dotrwałam do końca. Film był strsznie nudny. W kółko te same sceny - inprezy i iprezy. Ile można? Czasem miałam wrażenia, że reżyser chce się pochwalić ta wódką, narkotykami, branią...

ocenił(a) film na 2
_chica_

tam pewne ujecia powtarzaly sie ze 3 razy jak nie wiecej , jakas muzyka ktora miala budowac nastroj wogole go nie buduje, wszystko dziwnie splecione
rezyser chyba chcial zrobic cos innego niz projekt x i tym podobne ale wyszlo mu cos co nawet wedlug mnie nie ma porownania do projektu x.Jest to film o niczym z klepaniem tego samego caly czas.Ostatni tak fatalny film jaki ogladalem to byl Macgruber

ocenił(a) film na 2
luquepl

nawet pamietniki z wakacji lepiej sie oglada ;)

ocenił(a) film na 2
luquepl

Dokładnie, ten fil jest zdecydowanie najgorszy jaki widziałem w tym roku. Dno dna, nawet dupeczki go nie uratowały.

luquepl

z pamietników można się pośmiać przynajmniej i jest jakaś fabuła a tu dno i wodorosty.

ocenił(a) film na 3
_chica_

Zmęczył mnie ten film. Komedia/Dramat ? - ani się uśmiałem, ani wzruszyłem, zero emocji, powtórzenia, klepanie 30 min tego samego wątku, słów, scen, schizy można dostać..