4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76419
6,7 50 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

masakra.

ocenił(a) film na 1

Według mnie ten film jest BARDZO przejaskrawiony. Przepraszam bardzo, ale jaki gangster dałby się pobawić naładowaną bronią trzem tępym dziewczynom? I te wymuszone, pojawiające się wielokrotnie sceny jak to się niby bawi amerykańska młodzież... Cały film jest mocno przerysowany.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
hmatysiak

sądząc po Twoim słownictwie mam wrażenie, że oglądałeś ten film tylko dla cycków.

ocenił(a) film na 7
fev7

Oczywiście, że nie tylko. Lubię jeszcze patrzeć tyłeczki i zachody słońca :*

ocenił(a) film na 7
fev7

Poza tym nie wiem o jakim słownictwie piszesz. Masz strasznie wulgarne myśli. Będę rozszyfrowywał po kolei wykropkowane miejsca:

1. kurna
2. dziewuszko
3. duszyczkami
4. pojechany

Proszę mi tu nie przypisywać wulgarności i nie insynuować głupot - nie mierz innych swoja miarą ;)

ocenił(a) film na 1
hmatysiak

Oboje dobrze wiemy, co się kryje pod tymi kropkami.
I nie obrażaj mnie, nawet mnie nie znasz.
Ja opisałam tu swoją subiektywną opinię, to że się z nią nie zgadzasz to Twoja sprawa, ale nie musisz tego w taki sposób okazywać

ocenił(a) film na 7
fev7

Ja doskonale wiem co wg. Ciebie się kryje za tymi kropkami i od początku miałem nadzieję, że się własnie do tego przyczepisz . To taki żart, bo mi chodziło własnie o to co napisałem - poważnie. To, że dałaś się podpuścić, to nie moja wina.
Nie denerwuj się tak i nie bierz wszystkiego do siebie.
I pamiętaj - "dziewuszko" to nie przekleństwo :*

hmatysiak

A kto normalny kropkuje słowa, które nie są przekleństwem?

ocenił(a) film na 7
smiles

Ktoś z poczuciem humoru... poza tym, kto powiedział, że uważam się za normalnego?

ocenił(a) film na 5
hmatysiak

Ty ..... , ..... , ...... : ...... . ...... ...... :-/

ocenił(a) film na 7
slasher518

... ...... .... .. .. ..... .... ..... .. . .... ...... .... . Dzięki

fev7

A kogo tu obchodzi twoja "subiektywna" opinia? To jest forum publiczne, więc nie zanieczyszczaj go swoimi bezsensownymi wypowiedziami, jak chcesz komentować i oceniac to rób to na swoim własnym profilu na który i tak nikt pewnie nie wchodzi. jest opcja skomentuj film, a dodatkowo można jeszcze prowadzić bloga itd. ale to dla ludzi którzy cos sobą reprezentują, albo sa przynajmniej śmieszni. Tobie brakuje i tego i tego.
a tak na serio to po prostu wkurzają mnie takie osoby jak Ty, a od czasu nachodzi mnie ochota żeby sobie pohejtowac więc czemu sobie nie ulżyc ;)

ocenił(a) film na 1
Ambasador2

drogi Ambasadorze- ten portal służy do oceniania filmów, w tym również PUBLICZNIE.
a jeżeli mój komentarz Ci się nie podoba- g.... mnie to obchodzi. to jest moja ocena. miej sobie swoją i super.
a przepraszam jeszcze, co dokładnie masz na myśli pisząc, że moja wypowiedź jest bezsensowna?

fev7

Wszystko! I w każdej, ale węźmy np. tę którą ostatnio u Ciebie komentowałem. Zaczyna się od "W" a kończy na "y". "bardzo przejaskrawiony film" który de facto nie jest w ogóle przejaskrawiony, jest tylko pokazane coś do czego nigdy nie bedziesz miała przystępu: dobra zabawa, niekoniecznie dobrze się kńczaca ani w dobrym stylu, lecz oni wszyscy sie tam bawią, A gangster dajacy się pobawić dziewczynkom swoja bronią? Normalka. Takie rzeczy sie dzieją... może nie codziennie, ale jednak. a takie osoby jak Ty niestety spotyka się codziennie, dlatego uważam się za Zbawcę Społeczeństwa i staram sie je ratować uświadamiając im ich nędzność... ;)

ocenił(a) film na 1
Ambasador2

hahaha. nie jest przejaskrawione? a dziewczynki zakładające maski i okradające sklep? z planem przygotowanym w kilka godzin? no błaagam, na jakim ty świecie żyjesz...
polecam maść na ból dupy. widać nie masz nic ambitniejszego do roboty oprócz siedzenia w necie i hejtowania:*

fev7

W 2004 r. w Ameryce popełniono 24 mln przestępstw z użyciem przemocy i przeciw mieniu. To wynik minimalnie lepszy do tego sprzed roku i jednocześnie najniższy od 1973 roku, gdy rząd zaczął badać statystycznie poziom przestępczości...
Naprawdę myślisz że żadnego z nich nie spowodowały rozpuszczone malolaty w maskach?
Czemu oceniasz ludzi po pozorach? Jestem osoba wszechstronnie jak na mój wiek wykształconą i mam wiele certyfikatów na potwierdzenie tego...
Za to Ty/ Czym się możesz pochwalić w życiu? Studia? Zawód? konkursy ogólnopolskie? Nie? Szkoda ;)

ocenił(a) film na 1
Ambasador2

Ojej, chyba musisz być bardzo niedowartościowanym człowiekiem, skoro takie rzeczy piszesz... przykro mi:(
Btw. też potrafię korzystać z Wikipedii ;)
I nie rozumiem co Cię obchodzi moja sytuacja zawodowa? Tak, jestem na studiach. I co to ma do rzeczy?

fev7

Znałem ogólną liczbę przestępst w Ameryce (wiedziałem że troche ponad 20 milionów), ale poslużyłem się internetem, żeby uwiarygodnić swoją wiedzę.
Niedowartościowanym? Jestem wręcz zarozumialy jesli chodzi o moje osiągnięcia i absolutnie wystarczaja mi te pochwały od innych jakie otrzymuję ;)
Studia? Niech zgadnę... Humanistyczne? ;)

ocenił(a) film na 1
Ambasador2

chyba raczej niedowartościowanym, skoro musisz się tak przechwalać.
poza tym... co Ty masz za pracę, skoro cały czas na filmwebie siedzisz i hejtujesz?
a moje studia owszem- humanistyczne. nie każdy rodzi się z umysłem ścisłym

ocenił(a) film na 5
fev7

To miało być:

Taki ma kulturka być - to się nazywa pastisz dziekanko. A scena z ganami w japie jest spoko. Największą miazgą jest wykorzystanie Britney do sceny z duchami w bikini, tańczącymi z ganami w kółeczku, jak dziewczynki w przedszkolu. Film ma być jak pojezierskie panny i jest - basta wszytki plebsie!

ocenił(a) film na 6
fev7

yeeps, pastisz, zgadzam się ;)
zauważ chociaż momenty w których dziewczyny dzwonią do swoich rodziców i mówią o tym, że odnalazły swoją drogę, złote zęby, spanie na forsie.. no błagam :D

swoją drogą straszna napinka na tych forach, kilka ironii, słabych żartów (:D) a ego od razu ponad podziałami. Trochę dystansu ^^

ocenił(a) film na 7
fev7

zwrot do kogoś "pastisz dziwko" w cale nie znaczy, że dana osoba jest utożsamiana z "dziwką". bijacz...

ocenił(a) film na 8
fev7

To jak Twoim zdaniem bawi się Amerykańska młodzież? Nie wiesz że takie rzeczy dzieją się naprawdę, nie wierzysz? To chociaż pooglądaj sobie Tommorrowland, coś podobnego tylko nie pokazują tam ludzi po jakichkolwiek używkach (po pokazują tylko nie każdy się domyśli, podczas brania, nie). Bardziej chodzi mi o to że zdarzają się takie rzeczy DOKŁADNIE jak w tym filmie i tak samo ''gangsterzy'' dali by ''trzem tępym dziewczynom'' naładowaną broń. Znam podobnych ludzi do 'Aliena' którzy robią z siebie nie wiadomo co i udają lub też są tacy za jakich siebie biorą, niektórzy z ''gangsterów'' dadzą takim trzem głupim małolatą więcej niż nabitą broń. Nie mówię że ten film jest dokładną rzeczywistością ale obudź się, takie rzeczy się dzieją i o to chodzi w tym filmie żeby był taki jaki jest i żeby pokazał to co miał pokazać.To tylko moja opinia, odbierz sobie to jak chcesz.

ocenił(a) film na 1
issueconcern

ja wiem, że takie rzeczy się dzieją w rzeczywistości, jednak bardzo rzadko. w rzeczywistości tacy gangsterzy wykorzystują młode dupy tylko do seksu, bo są zbyt tępe na cokolwiek innego, a już tym bardziej na dzielenie się z nimi swoimi tajemnicami...
moim zdaniem zbyt wiele jest tych scen, jak to te studenciaki się bawią- rozumiem raz-dwa pokazać, ale żeby przez połowę filmu świecić cyckami to już przesada, to jest nudne.

fev7

To jest nudne dla kobiet...

ocenił(a) film na 8
fev7

Rozumiem i wiem że tak. Tak jak napisałaś Twoim zdaniem rzadko ale i tak się zdarzają co nie? Często zdarza się że dwoje ludzi zakochuję się w sobie ''ponad życie'' a później druga osoba umiera? Nie sądzę, a filmów tego typu jest mnóstwo.. Sądzę że o to chodziło w tym filmie żeby było dużo dup, cycków, zabawy, narkotyków, strzelania, seksu.. Chociaż jestem dziewczyną ten film mi się spodobał strasznie, może też przez moje jakieś upodobania lub przez to że było tam parę scen które mi zostały szczególnie w głowie.. itp itd. Chociaż i tak sądzę że nie było tam niczego za dużo, sądzę że o to chodziło. Poza tym, pokazują tam też jak dwie z dziewczyn ''przejrzały na oczy'', chcą poprawy, cokolwiek.. Sądzę że jakby się w niego wciągnąć to daje też do myślenia. To moje zdanie. Tyle.

ocenił(a) film na 1
fev7

racja. film sposobal sie na pewno wiekszosci facetow dlatego ze pokazuja non stop gole cycki a tak poza tym to film do bani. Szkoda tylko bylo tej kasy ktora wydalam na film no i czasu. Nie wiem jak to cos moze sie komus podobac. A koncowka to juz totalnie mnie rozwaliła

ocenił(a) film na 10
rubia1988

" film sposobal sie na pewno wiekszosci facetow dlatego ze pokazuja non stop gole cycki " - świetne szufladkowanie, bo przecież większości z nas chodzi tylko o goliznę, a nie o to, co film sobą reprezentuje...

ocenił(a) film na 1
Kierokat

masz jakis problem? bo cos wydaje mi sie ze tak skoro komentujesz moja wypowiedz. AKLurat ten film nic soba reprezentuje. jest do du* i tyle w temacie!!!!!!!!!!!!!