PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76326
6,5 61 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

tsaa

ocenił(a) film na 5

Gomez na pewno się sprawdzi w tej roli hahahaahahaha

ocenił(a) film na 10
dosia321

Na pewno.

VisitorQ

...i teraz przez naście tematów naśmiewajmy się z wyboru reżysera, najlepiej jeszcze zjedźmy cały film przed obejrzeniem go. Będzie ubaw!

ocenił(a) film na 3
Blaczek

Całkowicie się z Tobą zgadzam !

Miss_Sylwia

a nie wiecie , kiedy i gdzie bedzie można obejrzeć film , jest może już gdzieś dostępny online ?

ocenił(a) film na 7
patii12

Film kilka dni temu miał premierę na festiwalu w Wenecji, a w kinach (w USA) pojawi się prawdopodobnie dopiero w marcu, a Ty chcesz go już obejrzeć on-line? :) Nie przesadzasz troszkę?

woj110

nie wiedziłam , kiedy wchodzi do kin, to narazie dam sobie spokój, ale dlaczego ten film już jest oceniony, skoro jeszcze nikt go nie widział, przez to że gra tam Selena?

ocenił(a) film na 7
patii12

Ktoś mógł go widzieć na festiwalu w Wenecji i ewentualnie na innych pokazach (o ile takie miały miejsce).

ocenił(a) film na 3
woj110

Selena + bikini = namiocik :-P

ExtremeSpeedDK

he? a to co to miało znaczyć?

dosia321

No raczej pierwszej lepszej dziewczyny by nie wziął reżyser do tej roli. Wziął ją bo uważał, że się nadaje. A ty? haha taki amator i jeszcze się udziela na takie tematy w których wgl nie ma pojęcia.
reasumując : zdanie twoje vs zdanie Harmony'ea Korine'a :)

Tari12

Dokładnie, na Vanesse Hudgens też najeżdzały gimbusy że się nie nadaje do "Sucker Punch" ale dała radę mimo bardzo niewdzięcznej roli.

Rampage_fw

Ahh te gimbusy <3
Takie amatorskie wypisywanie zdań na forach, które argumentują mniej więcej tak :"bo jest głupia" albo "ta gwiazdka Disney'a nic nie umie!" nic nie wnoszą i jeszcze sami siebie ośmieszają. Bo jak osoba, która się nie zna na takich rzeczach może się tak prostolinijnie wypowiadać? Myśli, że obejrzał/a kilka filmów w życiu już wszystko wie, na jakich podstawach i kryteriach oceniać całokształt gry aktorskiej, itp) :)

Tari12

* zamiast słowa 'prostolinijnie' miało być słowo 'pochopnie " , czyli " (...) nie zna na takich rzeczach może się tak pochopnie wypowiadać?"
bardzo przepraszam za pomyłkę, za szybko pisałam i tak jakąś wyszło... Nie wiem czemu skojarzyło mi się słowo 'prostolinijny' ze słowem 'pochopny' :D

dosia321

Chyba ten film nigdy nie ujrzy światła dziennego. :/