4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76419
6,7 50 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

Aż musiałem sobie konto założyć.
Krótko: Osoba która odpowieda za to: Filmweb poleca "Spring Breakers"
powinna polecieć na zbity pysk

a dłużej:
Przypadkiem sie nie wybierajcie.
1/10.

<SPOILER>
Straszny kicz, próba pokazania studenckiego życia paru dziewczynek, które pojechały na wakacje, gdzie poznały dilera o srebrnych zębach.
Dziewczynki te rozpraszają się (jedna wraca zaraz na początku przygody do akademca, druga jak dostała kulką w ręke), pozostałe dwie wybierają się z dilerem o srebrnych zębach (oczywiście po ruchaniu z nim) żeby zajebać jego największego wroga (dilera, przyjaciela z młodych lat).
Srebrno-zęby ginie na początku walki a 2 laseczki z akademca rozpierdalają armie gangstera (~10 gangsterów i ich szefa) po czym szczęśliwie wracają na uczelnie.
</SPOILER>

Nie wybierajcie sie, zaufajcie mi... ogladnijcie to przed kompem za miech jak nie wierzycie - ale nie traćcie kasy na bilet - BŁAGAM WAS. I wskazówka na przyszłość: nie ufajcie Filmwebowi, a filmy które "poleca" po prostu unikajcie. Ja się nauczyłem, bądźcie mądrzy i nie uczcie sie na własnych błędach.

ocenił(a) film na 1
e734627

Ja proponuję nie oglądać tego nawet na komputerze- zwyczajna strata czasu.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
e734627

Najlepsze spoiler ever xD

dodajmy jeszcze "jesteś cykorem" okolo 500x pod koniec, do tego ze 400x "spring breaker Forever..." i "I want to go home" jakieś 100x....i to jest 90 % scenariusza..tylko te hasła zapamiętałem głownie.

ocenił(a) film na 5
skyman1991

Wyciąć powtórzenia i tone szumu a film byłby spoko. Reżyser po prostu myśli, że jest Stevem McQueenem i może prawie bez dialogu i scenariusza kręcić piękne filmy. Niestety nie jest.

ocenił(a) film na 7
norbar

ale prawie się udało...bo tym momentem
http://www.youtube.com/watch?v=wBwg19jXhBY sprawił ze zrozumialem przeslanie calego filmu bo wczesniej był chaos.

ocenił(a) film na 5
skyman1991

Przesłąnie filmu to hedonizm amerykah, powtórz to tyle razy co jesteś cykorem

ocenił(a) film na 7
norbar

Jakby się tak skupić niczym na kiblu ... to oczywiste przesłanie jest ze pieniądze,rozkosz ponad wszystko....niby oklepany temat i filmów z tym przesłaniem jest setki lepszych, ale moze ten film ma jakies ukryte 2gie dno? bo po prostu nie wierze ze zrobiliby takie gowno w 21 wieku. Moze ten film ma cos ukrytego pośród setek par cyckow co przelecialy przez ekran...hm