Sprzymierzeni

Allied
2016
6,8 60 tys. ocen
6,8 10 1 60428
5,6 30 krytyków
Sprzymierzeni
powrót do forum filmu Sprzymierzeni

Jestem na świeżo po seansie i jedynie co przychodzi mi do głowy jak pomyślę o tym filmie to BANAŁ. Ckliwa historia, sceny miłosne, aż do porzygu. Widz już po akacji w Casablance wie, że łączy ich wielka miłość, ale potem dostajemy dawkę niezliczonych tanich scen mających nas utwierdzić w tym, że oni naprawdę się kochają. (Z widza robią debila, moje zdanie). II wojna światowa przedstawiona tak jakby wojnę rozpętali kibole jednego klubu, taka rozróba, że żadna. Film poległ nawet na efektach komputerowych, gdzie w tych czasach i przy tym budżecie nie powinno być mowy o niedopracowaniu. Nawet Pitt nie ratuje tego filmu. Brakuję w tym filmie wszystkiego, a najbardziej takiego wielkiego O! Historia mogłaby być przedstawiona w naprawdę dobry sposób, ma potencjał, ale niestety w filmie został on zabity w zarodku. Wiadomo, to tylko moja opinia, ale po wyjściu z kina słyszałam, dużo głosów niezadowolenia. Gdybym miała zapłacić za bilety, żałowałabym tych pieniędzy.

ocenił(a) film na 8
purity

przeciez to MELODRAMAT z wojna w TLE a nie DRAMAT WOJENNY !! Ludzie...

ocenił(a) film na 7
purity

Po co po jebie spoilerujesz

aronn

Gdzie tu spoiler? I odrobina kultury nie zaszkodzi. Jak na razie mogę ocenić Twój poziom tak nisko jak ten film. Nie pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
purity

Dokładnie! To melodia mat nie film wojenny! Nie zgadzam się z Twoją opinią. Pozdrawiam

purity

Zgadzam się z Purity w 100% Film okropny i nudny a nabrali ludzi na świetne kino zapowiedziami, które są zrobione fantastycznie. W taki sposób oszukują ludzi obiecując dobre kino. Jak się okazało po seansie jest to kawał słabego kina ze znanymi nazwiskami aktorów w rolach głównych. Po 2 tygodniach film wyleci z kin nie przynosząc zupełnie zysku.