Sama tworzyłam do niego napisy z pomocą znajomej, która tłumaczyła holenderskie napisy na polski, bo tylko takie znalazłam. Do wersji 701MB. Długo to trwało, ale warto było przypomnieć sobie ten film, który dawno temu oglądałam w telewizji w "kinie nocnym".
Mam tylko pretensje do portalu FilmWeb za podanie nieprawdziwych informacji w opisie filmu. Główny bohater Julien wcale nie jest dentystą, tylko lekarzem chirurgiem. A jego przyjaciel Francois nie jest kierowcą jego żony, lecz kolegą chirurgiem z tego samego szpitala. Napisano też, że wspaniale zagrała Romy Schneider, chociaż ginie w pierwszych 30 minutach filmu. Ginie, ale gra w tym filmie do końca, pokazywana ciągle we wspomnieniach męża. Mam wrażenie, że osoba, która tworzyła opis do tego filmu, nigdy go nie widziała.
Pozdrawiam wszystkich miłośników Romy Schneider !!!
Napisów nigdzie nie wstawiałam. Mogę wysłać na skrzynkę e-mail, jeżeli ktoś jest naprawdę miłośnikiem tego filmu.
tutaj: headernet<at>o2.pl poproszę :) może nie dokładnie ta wersja ale pokąbinuję
Ok, byłbym wielce wdzięczny bo od dawna szukam napisów do tego filmu, a nawet angielskich nigdzie nie było. Mail: kombi7@gazeta.pl
Witam, proszę również o napisy do tego filmu. Oglądaliśmy go z żoną wiele lat temu w telewizji polskiej, żona jest wielbicielką Romy Schneider.
podaje e-mail:
yrek89@o2.pl
Droga, szanowna Pani, dosłownie spadła mi Pani z nieba, co zresztą jest domeną aniołów. Aniele, ten film widziałem w 1977 roku, ale w niemieckiej telewizji. Niewiele wtedy zrozumiałem, bo nie znałem niemieckiego.
Jeżeli mógłbym prosić o polskie napisy do filmu Stara strzelba, to byłbym bardzo zobowiązany. Mój adres: marekzakrzewski7@wp.pl
Prosiłbym o napisy do tego filmu. Chętnie bym się zrewanżował gdybym wiedział jak :). Mój e-mail: antoni.kura@neostrada.pl
Bardzo bardzo proszę o napisy do mojego ulubionego filmu z Romy!
lulea@interia.pl
Proszę!!!! Proszę!!! bez tych napisów ani rusz.... ściągnąłem wersję z chomika, tam są 2 płyty CD, zapłaciłem nawet!!:): tylko brak informacji, że to w oryginale leci:(:(:(:
filip40@gmail.com
serdeczne dzięki
f