PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200792}
6,6 179  ocen
6,6 10 1 179

Starchaser: The Legend of Orin
powrót do forum filmu Starchaser: The Legend of Orin

Pierwszy raz obejrzałem Legendę Orina ponad 15 lat temu.
Dziś obejrzałem ją kolejny raz i podobała mi się jeszcze bardziej.
Starchaser: The Legend of Orin, to chyba pierwszy film sci-fi jaki widziałem, a na pewno
jest filmem, dzięki któremu pokochałem kino tego gatunku.
Uwielbiam!

adamgorsky

A ja daję jeden bo to bezczelna zrzynka z Gwiezdnych Wojen. Obejrzyj to jeszcze raz i uważnie przypatrz się postaciom i strukturze fabularnej filmu.

crazy_race

No wiem, wiem. Podobieństw jest sporo. Ale sentyment, jaki budzi we mnie ten tytuł sprawia, że jest on w moich oczach bardzo idealizowany... i wcale mi to nie przeszkadza :D

adamgorsky

A do tego są dziwne i niezręczne sceny, jak na przykład kiedy Dagg "grzebie" w tylnej części "robotki" by ją przeprogramować. To nie jest ani trochę śmieszne.

adamgorsky

Szukam wszędzie tego filmu i jakoś nigdzie nie mogę go dostać.. Slyszałam, że jest świetny i że warto go zobaczyć! Czy moż znajdzie sie jakaś dobra dusza, ktora udostępni mi w jakiś sposób źródło dotarcia do Legendy Orina? Bardzo prosze..

patritta

Najlepiej kup DVD.

crazy_race

Najlepiej.. :) tylko problem w tym, że nigdzie nie moge znaleźć..

patritta

Może wiesz gdzie dostane DVD?

patritta

http://www.amazon.com/Starchaser-Legend-Orin-Joe-Colligan/dp/B0007XBKPO

crazy_race

Dziekuje. a Orientujesz się może czy jest dostępne w wersji pl? Napisy lub lektor?

patritta

Tylko uważaj by nie kupić DVD o niewłaściwym Regionie. Nie kupuj DVD podpisanego jako Region 1, Polska jest w Regionie 2.

crazy_race

Bardzo dziekuje!