Stare, ale jare

Kickin' It Old Skool
2007
5,6 743  oceny
5,6 10 1 743
Stare, ale jare
powrót do forum filmu Stare, ale jare

Rock it!

ocenił(a) film na 5

Czyli Herbie Hancok & Grand Mixer DXT :) Dla chcących trochę więcej się dowiedzieć o muzyce polecam "Scratch" :D No i ogólnie w filmie jest sporo dobrych,starych kawałków.Polecam Mixtape Dj Twistera "It's about the party" czy tez The Prodigy "The Dirtchamber Sessions Vol. 1".Filmik dosyć śmiesznawy,piękny motyw wychodzenia z taksówki :) i ten z trawnikiem -20 lat koszenia :) Można obejrzeć!:D

ligator

No właśnie, jak nazywa się ten kawałek, który leci przy koszeniu trawnika ? Wiesz może ? Specjalnie dzisiaj (no w sumie to wczoraj) założyłem nowy temat.... Ale skoro trafia się "okazja", to pytam :)

ocenił(a) film na 5
revolverocelot

Naprawdę nie wiem...to możne sam podkład jest?Bo nie kojarze wogóle...

ocenił(a) film na 5
ligator

Może poszukałbym soundtracku... ;) A jak nie to jakieś płyty z Battle of the Year ?

ligator

W sumie to szukałem w końcowych napisach, ale lipa... Gdayby to chiciaż było poukładane chronologicznie... tak to połapać się nie można, nie wiadomo co "leciało" wcześniej, a co później... będę musiał jeszcze poszperać.

ocenił(a) film na 10
revolverocelot

Ja mam inne pytanko zna ktoś tytuł piosenki któa leci jak Justin i Cole pojedynkują sie na ulicy przy tej muzyce Cole zaczyna tańczyć proszę o odpowiedź z góry THX;]

ocenił(a) film na 5
aligator90

Niestety nie wiem...coś może...nie wiem... Afrika Bambaata?:D:D Chyba nie ale możesz spróbować , chociaż może Vanilla Ice ?

ocenił(a) film na 10
ligator

Nic z tych rzeczy...:/