najgorszy film, ktory widzialam. obrzydliwy, obleśny, dla zboczeńców i niemyślących ludzi. zostalam zmuszona do jego ogladania i zaraz po rozpoczeciu filmu zrobilo mi sie niedobrze (glownie z powodu glupoty tego ilmu).
Przepraszam? Zmuszona? Jak Cię ktoś do czegoś przymusza, to radzę to zgłosić do odpowiednich władz. Do filmu trzeba zasiąść z pozytywnym nastawieniem. Jeśli po takiej komedii oczekuje się czegoś w stylu Kubricka, to nie trudno napisać, że to jest dno. Podejrzewam również, że film może nie podobać się homoseksualistom paradującym po ulicach z wibratorami w odbycie.
No...ale każdy ma swój gust.
A ja powiem, że jest to jeden z moich ulubionych filmów. Za każdym razem jak go oglądam, śmieję się jak opętany. Film trzeba po prostu zrozumieć :P
Ja powiem tylko tyle: Dałem 10, nie żałuję i polecam wszystkim :)
Rowniez sie zgadzam - nie jest to jakas wybitna produkcja ale po prostu dobrze sie oglada i za kazdym razem bawi:))
widziałem go raz jak wracałem z Włoch z nart w tym roku, i powiem że, całkiem całkiem :)
aurellious - wszystkim się podobał, a Tobie nie ? Czy ty z innej gliny ulepiona :))
A tak poważnie, to widać nie masz poczucia humoru i dystansu do siebie, ale nie przejmuj się - to da się leczyć ;)
dobrze to ująłeś Marek.Film jest świetny.Zmusili ją żeby zobaczyła buhhaha ale niestety kobita nie skumała tego filmu założę się, że jesteś blondynką.Jeżeli sama jesteś "nie myśląca" to nie obrażaj innych.Idź lepiej się w narni zamknij i nie wychodź.
Bardzo dojrzała wypowiedz! Prosisz o nie obrażanie a sam to robisz.
A film średni, ten grubas to po prostu nie normalny koleś. Jedyny plusik to ta gorąca laska.