PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34562}

Statek widmo

Ghost Ship
2002
6,1 45 tys. ocen
6,1 10 1 45293
4,1 9 krytyków
Statek widmo
powrót do forum filmu Statek widmo

DNO

użytkownik usunięty

ludzie wy chyba za malo filmow ogladacie jesli to nazywacie prawdziwym horrorem, spodziewalam sie czegos lepszego, do dupy se wsadzcie taki horror (!!!) ja myslalam ze bede srac ze strachu a tu mi nudy zapodaja, oszczedzaja na efektach taka krew to ja mam w domu z ketchapu, ogolnie to zaluje ze stracilam tyle czasu na takie banaly NAWET JA BYM LEPSZY SCENARIUSZ NAPISALA !!!

ocenił(a) film na 10

tia....
Napisałabyś lepszy scenariusz? Kto ci broni - pisz! I zobaczymy, z której strony będzie lepszy!

Napisałabyś lepszy scenariusz????Pisze może kiedyś ci się uda!Życzę powodzenia!jeśli ci się uda to napisz!

ocenił(a) film na 6

Film mnieosobiście zawiódł. Ja również spodziewałem sieczegoś lepszego. Jednak co do tego scenariusza to wcale nie jest tak łatwo napisać prosty choćby scenariusz. Oglądając zakońcozne dzieło (lub dziełko ;)) niektórzy o tym zapominają...

ocenił(a) film na 5

Ja ostatnio zauważyłam pewną rzecz wsród ludzi - dużo mówią, mało robią i tylko krytykują innych. Dobrze, więc pisz scenariusz, niech twój film ukaże się na ekranach kin... a potem na forum sobie o nim pogadamy :P

ocenił(a) film na 2

Zgadzam się, beznadzieja totalna! Tam się nie było gdzie bać :(.

ocenił(a) film na 1

Zgadzam sie. Scenariusz tego filmu to jedna wielka porazka - przwidywalny do bólu. Zamiast strachu mamy pastiz. Scena w której bohaterowie maja wizje tego co naprawde stalo sie na statku jest slabiutka - zero emocji i strachu, wszystko pokazane bez zadnego pomyslu (kto w horrorach podklada taka muzyke???). Ogladalem wiele podobnych horrorów (zreszta ogladam je juz od ponad 15 lat!) i ten byl jednym z najgorszych. Jedyny plus tego filmu to poczatkowa scena z lina - dlatego daje mu 1/10 :P

ocenił(a) film na 9
Cameron

Ludzie, nie znacie się. Może horror był cienki z tego filmu, ale to go nie przekreśla. Widać było że kamerzysta się postarał, a i do muzyki nie można mieć zastrzeżeń. Scenariusz, może i słaby, ale ta scena z przypominaniem była zarąbczasta.

ocenił(a) film na 1
kubaj0

"Nie znacie sie"? Wybacz o "wielki znawco filmów", fanie amerykanskiej szmiry (której Statek Widmo jest dobitnym przykladem) ze nie podzielamy twojej opinii. Horror ma w zalozeniu straszyc, a jesli tego nie robi to film sporo traci. W dodatku slaby scenariusz - przewidywalna fabula (dziwnym trafem po 30 minutach ogladania odgadlem kto jest tym "zlym") powoduja ze Statek Widmo to jeden z najgorszych horrorów jaki ujrzal swiatlo dzienne. A scena z przypominaniem byla chyba pastizem horroru :P. Zreszta szkoda klawiatury na kicz pokroju Statku Widmo - jednego z najgorszych horrorów ostatnich lat.