6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

Świetny !!!

ocenił(a) film na 10

Znakomity film :) szczegolnie gdy sie go ogląda przy kinie domowym o mocy 4x200 Wat i Tv 32' az włosy staja dęba a jak wy ogladacie takie filmy na zwykłych pierdkach to wcale sie nie dziwie ze uznajecie go za cienizne bo nie odczówacie zadnych efektów a w tym filmie dziwęk to podstawa i znakomicie odwzorowuje kazda sytuacje Ocena jak najbardziej zasłuzona 10/10 ;]

użytkownik usunięty
Wartownik

dźwięk to podstawa , tez mam zestaw 5.1 i wcale sie tym tak nieprzechwalam

Wartownik

Zamiast siedzieć w pokoju rodziców byś poczytał jakąś książkę. Odczócia. Kufa stary.

ocenił(a) film na 1
Wartownik

stary Ty chyba oglądałeś ten film patrząć na Twoje kino domowe a nie na ten BUBLOWATY film. Pomysł na film fajny ale wykonanie takie gó*niane. Toc to bubel nieziemski.

A swoją drogą po co Ci 200wat :| jak wykorzystujesz obsolutny max 50wat (z przesadzeniem). No chyba ze mieszkasz na stadionie lub na scenie ;). POzdro

ocenił(a) film na 1
Wistul

może on mówił o 200 wacikach kosmetycznych,swoją drogą jak oglądam taki film to wyłączam amplituner bo szkoda prądu,sprzętu i sąsiadów.

Green_4

Film moze nie jest jakis nadzwyczajny ale bez przesady az taki deny to on nie jest no chyba ze rozmawiam tu z samymi specjalistami od horrorow

miidniight

Nie mowie ze to super horror czy cos wogule malo mi interesuja gatunki filmowe uwazam poprostu ze film jest dobry

miidniight

A moim zdaniem niektÓrzy powinni pisać z pomocą słownika bo w ogÓle to niektÓre słowa się pisze ineczej...

Wartownik

Dobrze, ze kazdy ma swoj gust, bo tego filmu, moim zdniem na pewno nie powinno okreslac sie mianem horroru Film jest glupi i w sumie przewidywalny, wiec ktos wyzej mial racje, ze zachwycales sie wiecej swoim tv 32" i innymi pierdolami do tego

Wartownik

200Wat... POMPO chyba, i po co sie tak chwalic?

ocenił(a) film na 1
szmata

ten film miał być horrorem ale coś nie wyszło.

luc_81

Stay Alive to niezła komedia. Tak absurdalnej fabuły jeszcze nie widziałem.

ocenił(a) film na 2
Mierzwiak

Po obejrzeniu SA dałem mu ocenę 3/10 . Uważałem że film jest mierny .
Ale każdy może sie mylić ;).
Idąc za twoją radą wziołem film do swojej dziewczyny aby w spokoju zobaczyć go na bdb sprzecie . I co ? Ano moja pani po 10 min. patrzy na mnie i wybuchamy śmiechem . Ocene zmieniłem na 2 . Film jest poprostu tandetny do bulu . Przykro mi ale nie przekonałeś mnie .

Wartownik

Fakt, że odpowiedni sprzęt uprzyjemnia oglądanie, ale z drugiej strony, dobry film wzbudza emocje nawet przy dzwięku mono i czarnobiałej "14stce":)

ocenił(a) film na 4
butler001

No, prawda. Niektóre filmy są takie crap-owate, że nawet z multikina chce się wyjść. Ja dotrwałem do połowy filmu i wyłączyłem. A według mnie dźwięk(jak dla mnie) nie ma większego znaczenia. Miałem stare głośniki stereo(po jakimś czasie były już mono bo prawy się zepsuł) i filmy tak samo mi się oglądało na starych jak i na nowych(teraz mam 5.1, fajny bajer choć bardziej w grach dają niezłe wrażenie)

ocenił(a) film na 5
Wartownik

Film bez Sensu Horrorem Napewno Nie Jest Kilka fajny Akcji i Nic Pozatym esh=/ 5/10 =]

Wartownik

no to stary musze Ci pogratulowac sprzetu to chyba jedyny taki w polsce jak nie na swiecie.....zenada
a co do filmu ...idac do kina mialem nadzieje na fajny film. zapowiadalo sie bardzo ciekawie ,fabula interesujaca ..bedzie dobrze .
poczatek filmu niczego sobie ale resztaaaa kompletne dno....po 10 minutach ze znajomymi zaczelismy sie smiac, film nie okazal sie horrorem ale calkiem calkiem dobra komedia...
bo w koncu "kocha czy nie kocha"

Wartownik

4x 200 wat :D:D:D gratuluje :P a film denny :|

Wartownik

ja pierdolę, nie będę się bawić w ogładę, jesteś aroganckim głupkiem, który nie dość, że musi się wszystkim pochwalić jaki to ma zajebisty sprzęcior to podnieca się filmem tak zjebanym do reszty, że głowa mała

Wartownik

@Angelus to prawda co powiedziales; na malych tv sie nie czuje atmosfery - ja na takim malym monitorku 7 cali / co przy kasach jest w hiperparketach obejrzalem "gwiezdne wojny" /sf/ i "powrot czlowieka chomika 2" /horror/ i cie popieram w inwestowanie w sprzet