Przede wszystkim ten film obraża graczy, bo jeśli tak wyglądają playerzy w usa to ja dziękuje. Nawiązujac do graczy w filmie czyli aktorów to moje paznokcie z przerażenia same się obcinają. Mamy tu typowe Scooby Doo czyli spoko wyważonego kolesia, młodego narwańca, "hardkorowego" gracza "olewam Was wszystkim" i jakieś laseczki, z których najbardziej rzuca sie w oczy klasyczna blondzia, która pojawia się nie wiadomo skąd jakby z dupy wysrana i jedyne co robisz przez cały film to patrzysz na jej cyce, które i tak nie są za specjalnie eksponowane (więc po co ona). Ok, walić już samo przedstawienie gry, to że nasze wspaniałe "szablony" grają w jakąś hybryde fpp tpp i czegoś tam jeszcze w pięć osób na splicie + jeden kolo przed sieć i całe mnóstwo innych kompletnie nielogicznych patentów. W grę która w filmie powinna wyglądać przekozacko, ale te kilkadziesiąt milionow $ poszło chyba na opłacenie solarium i silikonu, bo obecnie prawdziwe gry prezentują sie lepiej. Hmmm to może film jest straszny i ma fajną fabułe co ?? Fabuła wygląda mniej więcej tak - "hasło reklamowe filmu + patrzenie na cyce". To zostało jeszcze przerażenie... no tego też nie ma - kto zobaczy ten zrozumie jak bardzo może być irytujący krzyk dziewczyny/ki. Aha zapomniałem dodać, że goru albo chociaż kropelki soku buraczanego także nie uświadczycie. Krótkie podsumowanie tego filmu ..... 1/10