6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

Końcówka filmu

użytkownik usunięty

Mógłby mi ktoś streścić końcówkę filmu? Skończyłam oglądać film po tym, jak została tylko dwójka głównych bohaterów, ta blondi i ten jej kumpel. Biegną jakimś korytarzem, a za nimi jakieś dziwne "cosie"... i co dalej?

docierają do sali tortur i znajdują drzwi na wieże. "coś" im zamknelo te drzwi i abigail została sama a hutch poszedł na gore. lezy tam hrabina wbił trzy gwoździe w jej ciało i tym samym przywraca jej dusze. nagle ona wstaje gwoździe wypadają a hutch pokazuje jej odbicie w "lustrze", ona się drze, on podpala rozlaną nafte z lampki. chce sie wydostać ale przestraszył sie ognia siada w kacie (tak jak był dzieckiem i woła mame)
wchodza abigail i swink z krzakami rózy hutch ucieka a hrabina sie pali wychodza przez cmentarz (plantacje gerouge)
do sklepu trafia gra (nie wiem czy legalnie) i ten pedzio ją testuje (tym razem jest nagrany głos całej paczki która ostatnio grała, czyta modlitwe elzbiety)

użytkownik usunięty
mrowa2122

Hmm, czyli niewiele mnie ominęło... Co do samej końcówki, widziałam ją na YouTube. Dzięki.