6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

Co jeszcze zacznie zabijać??Klamki??Meble??Zegark i??Jednorazówki z supermarketu??książki??plakaty ??Filmweb :P??Rybki w Akwarium??Obrazy??Tapety??fira nki??okna??Maskotki??(nie chodzi o zabawki bo niby była laleczka chucky)Czego to ludzie nie wymyślą w tych filmach...niedługo dźwięk płyt audio i Mp3 będzie zabijać....................... .............................. ..................

użytkownik usunięty
Goku

nie długo to ludzie zaczną ginąć bez przyczyny :P:P:P

Goku

Zdecydowanie jednorazowki z supermarketu. Na 100% :P

mieszko_3

Ja dla odmiany postawię na klamki :D

ocenił(a) film na 2
Goku

Stawiam na jednorazowki z Biedronki - one sa takie dziwne . A pewnie firma Geronimo aby zaoszczedzic nie zrobila im psychotestow , kto wie czy nie trafimy akurat na ta ktora ma lekko nierowno pod uchwytami .

Goku

Wyluzuj koleś. Jak duch dziewczynki z kasety zabijał w The ring, to i musieli zrobić by i była gra gdzie ginął bohaterowie. Winić możesz tylko twórców filmu.

ocenił(a) film na 10
polajna

Horrory ostatnio sa takie zalosne :/ Z checia ogladam stare produkcje takie jak Halloween,Jason,Freddy itp Na tych filmach bylo czuc chociaz troche grozy(no moze na halloween nie ) :P A te terazniejsze horrory sa krecony dla glupich nastolatkow:/ Tak mnie to wkurwia ze ja pierdole..Horrory to moj ulubiony gatunek filmow i chyba kazdy przyzna mi racje ze w ostatnich latach przewaznie krecono komediowe horrory..na nielicznych czulem kilmat

Goku

a wiesz ze z tym dźeiękiem to niegłupie jest .... nawet wiem jak sie skończy!!! okaże sie że to przerobiony beetowen vivaldi albo bach czy chopin cos z klasyki :D:D:D:D... byłoby coool!!!

Akna_3

A tak, oczyma wyobraźni już widzę jak jakiś dres wsiada do swojego BMW, a tam mu ktoś podrzucił morderczą płytę CD z muzyką klasyczną. I PO CHŁOPIE ... ;)

Mutinous_Mind

Absolutnie stawiam na śmiertelny błysk w oku listonosza, najśmieszniejszy, kody paskowe w produktach spożywczych, puste 5-litrowe butelki po krynce oraz najbardziej zabujcze- książeczki z oryginalnych płyt audio cd!!

ocenił(a) film na 6
skoczmnie

Mogąbyć książeczki z oryginalnych płyt, mogą być książki, może być muzyka poważna. Cholera i tak 3 razy by mnie nie zabiło :-) No tak ale śmiejemy się z tego typu produkcji a spójżcie na filmy o wampirach. Toż to się dobranocki robią...

Goku

zdecydowanie kolejnym morderczym bohaterem horroru bedzie portal filmowy. rezyseria ma sie zajac Wes Craven.
powiem tylko, ze tytul zaczyna sie od www, a konczy na .pl :)
chociaz nie, to juz bylo (www.strach)
to moze miesiecznik filmowy? ;)

Ola

Najbliższym zabójcą będzie....mp3!Młodzi ludzie będą słuchać P.O.D-u i będą zamieniać się w agresywne demony :D

ocenił(a) film na 4
Goku

NIE! Na 100% zabiją MARCHEWKI! Nikt jeszcze nie wie, do jakich okropieństw są zdolne! Mwhehe!! Ave xD

Goku

Rozczaruję Cię, ale w najbliższych planach wytwórni filmowej Dreamworks zabijać będą zurzyte pieluchy, a film będzie się nazywał "Tetrowi mściciele" (ang. "Tetris"). Słyszałem też o morderczych ochudzających herbatkach i szalonych trzonkach od łopaty. Zbuntują się przeciwko ludzkości podobno również odswierzacze powietrza, ale to na razie plotki. Pozdrawiam :)