Wybrałem się na ten film, z całkowitego przypadku, ale musze to przyznać na wejściu - takiego chłamu już dawno nie widziałem...Jeżeli ten film ma mieć jakieś plusy to chyba, całkiem niezły wstęp i dźwięk, ale reszta jest tak słaba że szkoda gadać. Scenariusz nie trzyma się kupy, o reżyserii nawet nie wspomnę. Film nie posiada klimatu, przez co nie jest w ogóle straszny. Aktorstwo, dialogi, muzyka itd....ten film powinien zostać nakręcony jeszcze raz. Nie dość że słaby, przewidywalny to jeszcze strasznie "skopiowany"....oglądając film za bardzo czuć "The Ring", "Klątwę" itd.... Czy dzisiejszym reżyserom brakuje weny, czy jak zwykle poszło o kasę....tak czy siak nie polecam, wręcz odradzam. Gdyby nie dziewczyny które mi towarzyszyły to całe wyjście do kina było by klapą....powinnien zostac nakręcony jeszcze raz. Niedość że słaby, przewidywalny to jeszcze strasznie "skopiowany"....oglądając film za bardzo czuć "The Ring", "Klątwe" itd.... Czy dzisiejszym reżyserom brakuje wenny, czy jak zwykle poszło o kase....tak czy siak nie polecam, wręcz odradzam. Gdyby nie dziewczyny które mi towarzyszyły to całe wyjście do kina było by klapą....