6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

Totalna kapa

ocenił(a) film na 6

Film był bardzo tandetny a do tego nudny zupełnie jak bym oglądała bajke dla dzieci.Szczerze mówiac spodziewałam sie czegoś lepszego , ale z przykrościa muszę stwierdzić że te nowe filmy sa tylko reprodukcją poprzednich tak jak Stay alive połączenie filmów '' www.strach.com"" , Ring , oszukać przeznaczenie

kucu

Marudzisz ... takie filmy tesh sa potrzebne.

moneyareforthebrave

Potrzebne? Do czego ci ten film jest potrzebny? Czy gdyby ten film się nigdy nie ukazał, też byś mędził, że jest ci potrzebny, czy byś go wtedy już nie potrzebował, bo byś nawet nie wiedział, że taki film jest? Pomyśl łajzo modernistyczna.

Maldoror

kazdy lubi to co lubi. Maldoror, nie wiem w jakich filmach gustujesz ale rowniez w twoim przypadku jakby te filmy ktore ci sie podobaja nie ukazaly sie tez by nie byly ci do niczego potrzebne bo bys nie mial w ogole pojecia ze moga powstac albo ze powstana.
forum jest po to zeby wydawac swoje opinie na temat filmow i jak uwaza ze takie filmy sa potrzebne to ma racje bo jakby nie byly potrzebne to by ich nikt nie krecil

djzib0

"każdy lubi to co lubi" - tautologia, nie musiałeś tego nawet pisać.
Filmy są. Niektóre mi się podobają. Gdyby żadnych nie było, pewnie zachwycałbym się ładnymi widokami. Jako że są, to czasem film obejrzę. Nie istnieje żadna potrzeba - nie muszę ich oglądać, nie chcę nowych filmów. Jak się takowe pojawią to pod wpływem impulsu mogę zechcieć obejrzeć. Nie jest to równoznaczne z potrzebowaniem. Ludzie szczęście osiągali kiedyś, dziś i będą osiągać w przyszłości. Film kiedyś nie było, a więc film nie jest do osiągnięcia szczęścia potrzebny, skoro kiedyś ludzie bez nich szczęście osiągali.
Sratatatata