6,0 25 tys. ocen
6,0 10 1 24570
4,0 6 krytyków
Stay Alive
powrót do forum filmu Stay Alive

mógłby być dużo lepszy.niewszystko zostało wytłumaczone.

morswin_2

hahaha, a co tu tłumaczyć? (lol) wszyscy gracze na świecie umarli od wirusa alfaomega

ocenił(a) film na 1
morswin_2

a co tu tłumaczyć? film jest prosty jak konstrukcja cepa.

ocenił(a) film na 4
Green_4

przewidywalne tandetne badziewie !Co tu nie zostało wytłumaczone?

ocenił(a) film na 4
Green_4

przewidywalne tandetne badziewie !Co tu nie zostało wytłumaczone?

NIE POLECAM

ocenił(a) film na 6
mati_34

nieprzetłumaczone zostało np.jak przeżył Swink,niby zginą w rózach a potem pojawił się w ostatniej scenie.Nie było też określonych regół w jai sposób mogła pojawiać siei zabijać ta czarownica,napierw tylko w grze potem jak jej sie zachciałe to iw realu.

ocenił(a) film na 10
morswin_2

Troche nudnawy ale i ciut cikawy, kojarzy mi się z pewną grą której nie wpuscili na ansz polski rynek ze względu na brutalność:) chcialabym w nią zagrać:P

ocenił(a) film na 10
morswin_2

Troche nudnawy ale i ciut cikawy, kojarzy mi się z pewną grą której nie wpuscili na ansz polski rynek ze względu na brutalność:) chcialabym w nią zagrać:P

ocenił(a) film na 10
morswin_2

ocenił(a) film na 10
morswin_2

ocenił(a) film na 10
morswin_2