PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31683
5,2 4 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

Najgorszy film jaki ostatnio widziałam. O jakiejkolwiek fabule można sobie pomarzyć. Wiem, że nie o to w tych filmach
chodzi, ale chociażby szczątkowa fabuła jak w poprzednich częściach mogłaby tu być. Aktorstwo zerowe, zresztą czego
można się spodziewać od tancerzy. Ale oni się nawet nie przykładają o.O dwie gwiazdki dałam już od biedy za sceny tańca,
które i tak tyłka nie urywały. STANOWCZO NIE POLECAM! POWODUJE NATYCHMIASTOWE ZNUŻENIE

Hestusia334

Jeśli nie podobał Ci się taniec to pokaż co Ty potrafisz....

ocenił(a) film na 2
Bobekxd

Dzikie hejty

ocenił(a) film na 5
Hestusia334

Przykro mi to pisać, ale niestety muszę potwierdzić twoją opinię. Generalnie moja wizyta w kinie okazała się ogromnym rozczarowaniem.
Myślałam, że dając obsadę z poprzednich części film powinien sam się bronić, a tymczasem moja faworytka - charakterna Andie - jest jakaś taka miałka i bezbarwna, Sean kręci się w kółko skupiony na sobie i niezwykle irytujący, nawet mój ukochany Łosiu dużo stracił ze swego wdzięku, stał się jakiś taki zbyt poważny i dorosły. Uczucie pomiędzy głównymi bohaterami jest jakieś takie sztuczne i na siłę, nawet motyw pojedynków był jakiś nieciekawy i, niestety, przewidywalny. A przecież nie o to chodzi...

Ja wiem, że sequele zwykle są gorsze od swoich poprzedników, ale nie spodziewałam się, że mogą być aż tak.

Generalnie twórcy Step Up powinni wrócić do sprawdzonego pomysłu - MSA Academy. Zdecydowanie były to ich najlepsze części (szczególnie Step Up 2: The Streets)