PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31683
5,2 4 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

Jest OK.

ocenił(a) film na 7

Można powiedzieć, że się udało, nic świeżego nie wnosi, ale daje satysfakcje. Dużo choreografii, są solówki, duety i rzecz jasna wspólne choreografie. Jest dość zróżnicowana muzyka: trafia się hip-hop, pop, electro z dubstepem, dance, mogli oczywiście wyjść z czymś ambitniejszym, chociażby choreografia do cięższych brzmień, ale wiadomo...
Są smaczki dla ludzi, którzy oglądają amerykańską wersję You Can Dance.

Cóż mogę więcej powiedzieć, niektórzy narzekają na kiepskie choreografie, według mnie jest dobrze, są słabsze momenty, ale nie wieje nudą, bo co chwile widzimy nowe układy.

Kinowe napisy są ok, czytywałem gorsze, ale czasami wydawało mi się, że autor chciał na siłę "pojechać" slangiem i nie bardzo mu to wychodziło, ale dla kogoś kto nie zna angielskiego będzie to bez różnicy, bo kontekst został zachowany i jak dobrze pamiętam byl tylko jeden moment, gdzie nie została przetłumaczona kwestia, ale niewiele wnosiła.

Czy warto się wybrać na ten film do kina? Zależy, nie ma porywającej historii, jest taniec i muzyka, nawet pare zabawnych momentów, z kobietą lepiej wybrać się na Step Up niż na Małpy :) A jak jesteś sam/a, lubisz przede wszystkim taniec i widziałeś/aś poprzednie części to polecam, raczej miło spędzisz czas.