PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31683
5,2 4 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

Ogladalam film po angielsku a przyznam szczerze ze mistrzem nie jestem :D nie zrozumialam do
konca o co chodzilo ze Andie nie chciala zrobic tej figury? Jakis wypadek czy co?

ocenił(a) film na 8
paako

Oglądałam ten film w kinie na wakacje i z tego co pamiętam Andie bała się, że się połamie wykonując tę figurę i nie miała na początku takiego zaufania do Seana. Poza tym Sean chciał za wszelką cenę wygrać i zdobyć pieniądze, co stało się powodem kłótni między nim a Andie i pozostałymi

paako

Z tego co zrozumiałam w poprzedniej ekipie też bardzo naciskali, żeby być ciągle najlepszym i przeć do przodu i w rezultacie ciągłych treningów i dziwacznych figur Andie poważnie rozwaliła sobie kolano.
A tutaj nie chciała zrobić tej figury, bo nie była do niej dobrze przygotowana, bała się, że znowu zrobi sobie krzywdę i nie do końca ufała Seanowi.

ocenił(a) film na 9
ArcD

No wlasnie tak myslalam ze mniej wiecej o to chodzilo :D Dziekuje.

ocenił(a) film na 5
ArcD

Doznała poważnej kontuzji i nie chciała, słyszeć jak znowu "strzela" jej kolano ;)

ArcD

Koniec końców ją zrobiła bez żadnego przygotowania więc...ekhymm <przez odgłos kaszlu słyszy się ciche....faaaaaail filmu> ;p