PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31683
5,2 4 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

Nie,nie i jeszcze raz nie. Eh.. Zal będzie patrzeć na te rozmarzone dzieciaki co wydaddza hajs na kolejny 1,5h teledysk o niczym.

vasil_zajcev

Zgadzam się, przy takim czymś można zasnąć xD

ocenił(a) film na 6
metalhead666PL

nikt nie zmusza was do oglądania , nie chcesz wybierz co innego prosta sprawa, po co komentujecie jak nawet nie oglądaliście?!

czarnawm

bo mam taką możliwość? bo nie tylko pozytywnie się komentuje? bo taka jest prawda odnośnie tego filmu?

ocenił(a) film na 6
vasil_zajcev

Owszem masz taką możliwość ale jak można się wypowiadać o czymś czego się nie zna?

czarnawm

1.5h teledysku o niczym - filmu nie trzeba oglądac by to wiedzieć :)
widziałem poprzednie części i wcale nie wysilają się by coś zmienić.
widziałem tylko po to by dać szanse temu syfowi. I na wzgląd faktu, iż sam trenowałem kilka lat taniec.

użytkownik usunięty
vasil_zajcev

jak ktoś lubi taniec to czemu nie ?

to niech włączy MTV :)

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Jestem rozmarzonym dzieciakiem ponieważ poszedłem obejrzeć (dobry) film o tańcu? Jeżeli nie jarają Cię takie filmy to okej, ale nie musisz obrażać innych przy tym :) Po prostu się zamknij i przemilcz, pozdro.

JamesTC

Teraz wiem jacy ludzie na te filmy chodzą, jesli najpierw używam slowa - rozmarzone, które notabene nie jest obraźliwe. A kolejno Ty przytakujesz mi na to stwierdzenie kończąc, iż obrażam ludzi :) brawo mistrzu ;)

ocenił(a) film na 9
vasil_zajcev

Brawo mistrzu, naucz się czytać ze zrozumieniem. Ja zadałem pytanie, wcale nie przytakiwałem.

ocenił(a) film na 2
vasil_zajcev

w końcu ktoś z kim się zgadzam xd