PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124574
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Wg. mnie Jon M.Chu nie pobił w tej odsłonie Anny Fletcher wcześniejszej reżyserki spektakularnej serii o tańcu. ^^
Jednak nie można mu zarzucic wiele. Film udany, ale wg. mnie jedynki nie pobił. Nie wiem dlaczego, ale coraz częściej wychodze z założenia, że co pierwsze to zawsze najlepsze :))

6/10

ocenił(a) film na 10

Ta część najlepsza mojim zdaniem. Jedynka też jest bardzo dobra, a trójka to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 10
kokosek19

3 daje radę ale tylko ze względu na postać ''Łosia''...za to 2 najlepsza..lepiej rozwinięty wątek. Poza tym duet Hoffman-Evigan to mój ulubiony duet ^^ no i scena finałowa wymiata..nie ma porównania :)

kokosek19

Zgadzam się, taniec w scena na końcu o wiele lepszy ale też gra aktorska głównych postaci bardziej przypadła mi do gustu. Moim zdaniem pomiędzy nimi było więcej chemii.

ocenił(a) film na 10

ja obejrzałam dopiero 1 i 2 część i jak na razie, nie wiem dlaczego bardziej podobała mi się 1. Według mnie więcej się działo, może i było mniej tańca chociaż nie jestem pewna, ale to nic. I lubię Channinga Tatuma... ;) ale 2 też mi się podobała :)