Robert Hoffman [step up 2] czy Channing Tatum [step up] ?
Briana Evigan [step up 2] czy Jenna Dewan [step up] ?
Proste :)
Channing Tatum z pierwszej części był bardziej naturalny i nie tak cukierkowy.
Jeśli chodzi o dziewczynę, to ta z drugiej części ładniejsza
Briana Evigan i Robert Hoffman ZDECYDOWANIE!!!!!!!!!!!!!Choc Channing Tatum tez ma cos w sobie;]
Absolutnie i niepodwazalnie Channing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co do dziewczyn to w sumie i jedna i druga sa spoko, kazda we własnym temacie.
Robert Hoffman, choćby dlatego, że jest lepszym tancerzem. A co do dziewczyn chyba Briana, choć do końca nie jestem pewna...
Jenna Dewan ! Mimo że Briana miała lepsza postać, jej życie nie było tak cukierkowe a ona sama była taką troche "buntowniczką".
Robert Hoffman! Świetny tancerz,przystojny facet,całkiem niezły aktor.
POZDRAWIAM.
Hoffman, z całą pewnością : >
Co do pań, to nie wiem. Wydaje mi się, że B. Evigan :)
Dla mnie lepszy jest Robert Hoffman a z dziewczyn pod względem tańca to Briana Evigan ;D
Robert Hoffman zdecydowanie, choć Channing Tatum jak pisano poniżej był bardziej naturalny, ale i tak Robert.^^ ;*
A z dziewczyn mym zdaniem Briana Evigan, ponieważ ogólnie wolę styl tańca w Step up 2 the street niżw 1.;d
Zdecydowanie Channing! W ogóle nie ma porównania, tamten drugi wygląda jak gej... A tak poza tym to Moose, jego naprawdę kocham :D
Dziewczyny to w sumie obie są w porządku, są zupełnie inne i trudno porównywać...
Zdecydowanie Channing Tatum jest najlepszym tancerzem jakiego widziałem dotychczas. A gdyby zagrał z Jenna Dewan film byłby jeszcze lepszy, chociaż rola Briany Evigan jako Nory też bardzo mi się podobała.
Chyba coś ci sie pomyliło przecież Channing Tatum jako Tyler grał z Jenna Dewan w roli Nory w pierwszej części step up.
A teraz moja odpowiedż: Wydaje mi sie że Channing Tatum tańczył lepiej i bardziej naturalnie. A co do dziewczyn to obie mi sie podobały i nie potrafie wybrać jednej z nich.
Ja uważam że z facetów da sie wyróżnić który lepszy(oboje tańczą eden styl[przynajmniej podobny])...Więc ja mówię że jako aktora wole Chinning'a, a tancerz to mi obojętne
Z kobiet nie da sie wyróżnic j=każda tańczy co innego, a obje są niesamowite. xD
hmmm ciezko wybrac miedzy tymi dwoma panami dlatego stawiam na Channinga Tatuma i na Roberta Hoffmana a z dziewczyn to Briana Evigan bo byla bardziej wyluzowana i wszechstronna a Jenna przypomina mi Edyte Herbus ale tanczy swietnie ale tylko w swojej specjalnosci....
zdecydowanie Robert Hoffman :)
jest prawdziwszy i lepiej tanczy a w dodatku ma genialne poczucie humoru :)
Oczywiście że channing tatum i jenna devan ale pozostali nie są źli też ich lubię
Jasne że Robert Hoffman on jest boski co do Channing Tatum też jest niezły ale wole Roberta <33.....w dziewczyna..yy...lubie obydwie ..!!