PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

To trochę dziwne, bo w Łodzi mają dużo sal i mogliby sobie pozwolić na ten film...
Uwielbiam to kino i nawet to nie przeszkodzi mi dalej uwielbiać^^ Chociaż czuję się trochę zawiedziony :(

ocenił(a) film na 6
CupOfCoffee

ja również ... miałam zamiar iść dzisiaj na premierę, ale będzie mały problem z tym cinema city ;/

ocenił(a) film na 10
Benefit

A ja miałam iść jutro a w repertuarze nie ma :( Może zmienią to?Może tak jest tylko chwilowo z rana?

ocenił(a) film na 7
Princessita

nie zmienią tego. Cała sieć CC nie puszcza tego filmu:/

CupOfCoffee

Do tej pory nie ma filmu w repertuarze, co jest dla mnie bardzo dziwne, ale mówi się trudno. Idę dzisiaj z dziewczyną do Bałtyku :D

camel_10

Właśnie miałam z przyjaciółką lekki spacer od CC w Łodzi do Bałtyku bo jak się okazało CC nie gra. Film jak dla mnie bomba, bo lubię taniec, dobre freestylowe kawałki i ogólnie to czy fabuła wyraża mniej czy więcej jest najmniej ważne, tu chodzi o taniec, muzykę. Po wyjściu z kina człowiek od razy rusza takim tanecznym krokiem w świat :D serio ;)

CupOfCoffee

Step up 2 nie bedzie w CC z tego co wiem. I tak tam nie chadzam bo jest za drogo imho więc mi to wisi czy jest w cc czy nie.

Tym bardziej że na film i tak bym poszedł choćby był nawet w jednym tylko kinie w Polsce!!!!

stszau

No właśnie nie ma go w cc :( Przez to muszę jechać do Multikina ( mam dalej do tego kina niestety ) ...... ale co mi tam, pojadę choćby na koniec Polski żeby tylko go obejrzeć ;)

CupOfCoffee

No i CC pokazuje klasę rezygnując z tej papki na korzyść ambitniejszych, czy po prostu lepszych tytułów.

ocenił(a) film na 4
Chrzaszczu

Masz rację ;)

Chciałem iść na ten film, ale skoro nie ma go w CC to nie idę w ogóle^^
Cinema-City i tak rządzi^^

Chrzaszczu

klase to może pokazuje ale drugorzedna. Film jest zajebisty i jak CC go nie gra to tylko zle o nich świadczy.

Nic dodać nic ując.