To trochę dziwne, bo w Łodzi mają dużo sal i mogliby sobie pozwolić na ten film...
Uwielbiam to kino i nawet to nie przeszkodzi mi dalej uwielbiać^^ Chociaż czuję się trochę zawiedziony :(
ja również ... miałam zamiar iść dzisiaj na premierę, ale będzie mały problem z tym cinema city ;/
A ja miałam iść jutro a w repertuarze nie ma :( Może zmienią to?Może tak jest tylko chwilowo z rana?
Do tej pory nie ma filmu w repertuarze, co jest dla mnie bardzo dziwne, ale mówi się trudno. Idę dzisiaj z dziewczyną do Bałtyku :D
Właśnie miałam z przyjaciółką lekki spacer od CC w Łodzi do Bałtyku bo jak się okazało CC nie gra. Film jak dla mnie bomba, bo lubię taniec, dobre freestylowe kawałki i ogólnie to czy fabuła wyraża mniej czy więcej jest najmniej ważne, tu chodzi o taniec, muzykę. Po wyjściu z kina człowiek od razy rusza takim tanecznym krokiem w świat :D serio ;)
Step up 2 nie bedzie w CC z tego co wiem. I tak tam nie chadzam bo jest za drogo imho więc mi to wisi czy jest w cc czy nie.
Tym bardziej że na film i tak bym poszedł choćby był nawet w jednym tylko kinie w Polsce!!!!
No właśnie nie ma go w cc :( Przez to muszę jechać do Multikina ( mam dalej do tego kina niestety ) ...... ale co mi tam, pojadę choćby na koniec Polski żeby tylko go obejrzeć ;)
No i CC pokazuje klasę rezygnując z tej papki na korzyść ambitniejszych, czy po prostu lepszych tytułów.
Masz rację ;)
Chciałem iść na ten film, ale skoro nie ma go w CC to nie idę w ogóle^^
Cinema-City i tak rządzi^^