Jestem ciekawy czy głowna rolę bedzie grała:
Jenna Dewan i Channing Tatum.
Poniewarz mysle że oni są bardzo dobrze dobrani.
Jednym słowem bez nich bedzie totalna klapa :(((
Oby nie - bo oboje byli beznadziejni.
Lepiej niech wezmą tego kolesia ze Zwiastuna "Step Up 2" - dla mnie koleś wymiata.
Ale jak znam życie wygra "przystojny" madafaka który gówno umie i dobierze się do niego jakąś tam laskę - najlepiej drewnianą i będzie "phenomenon" jak napisali w zwiastunie :)
Kometarze wyżej napisane (oczywiście prócz tego), nie były pisane przeze mnie, tylko przez mojego STUKNIETEGO brata. Byłoby mi niezmiernie miło, gdyście nie zracali na te (nie) moje opinie uwagi.
Dla ścisłości - ani razu nie wypowiadałam się na forum STEP UP, więc zadanie ułatwione! ;) (oczywiście prócz teraz).
Jest mi obojętne kto zagra główno rolę - więc jeszcze łatwiej znaleźć nie moje kometarze!
A z tego co słyszałam, główni bohaterzy (szczególnie ten koleś) są lepszymi tancerzami, od tych, którzy wystąpili w cz. I ;)
Pozdrawiam i przepraszam za zamieszanie ;)
Zgłoś do usunięcia raczej to będzie bardziej logicznym rozwiązaniem .
Trochę dziwne nie ,że się czepiasz ale oboje z bratem popełniacie błędy .
No i jeszcze zawsze możesz zmienić hasło .Pozdrawiam
Już zgłosiłam do usunięcia ;). Czy znikną kometarze, zadecydują administratorzy. Jak na razie jescze tkwią.
Z reguły także nie popełniam błędów (jeśli chodzi o pisownię ;P), ewentualnie, gdy szybko piszę ;) - mój brat natomiast zawsze popełnia błędy.
Hasło - nie wiem jak - ale zawsze zdobywa, boję się, że ingerują tutaj jakieś programy ;>, często zdarza mi się także nie wylogowywać...
Pozdrawiam również ;)
Z tej strony trzeba się za każdym razem wylogowywać jeżeli niechce się aby do niej miały dostęp rodzeństwo albo inne osoby z rodziny ...
Pozdrawiam
Ktokolwiek to napisał xD - jedynka była świetna, główni bohaterowie także, ale wątpię żeby oboje wystąpili w drugiej części. Jakoś dziwnie czuje, że "Step Up 2" okaże się jednak klapą, bo zabraknie mu uroku pierwszej części.
a mi sie wydaje że będą nowi aktorzy z tego co widac na zwiastunie... i wogóle fabuła będzie inna a nie będzie kontynuacją pierwszej części...pozdro;*
mi sie wydaje że będa inni aktorzy i inna fabuła...przynajmniej tak wynika z zwiastuna...a Channing wystapi gościnnie czy coś takiego...mam nadzieję że film będzie fajny...pozdro;*
niom ja też mam nadzieje ze folm bedzie fajny, ale chan zagra tam tylko w jednaj scenie a glowni aktorzy będą inni.. ( to wynika ze zwiastunu..)
Channing tez gra i jest nawet na obsadzie co ta strona potwierdza : http://pl.wikipedia.org/wiki/Step_Up_2_the_Streets :) Szkoda ze Jenna nie wystąpi ;(
oni byli spoko zajebiście tańczyli a ty orbital jesteś zjebana oni w step up tańczyli zajebiście i tyle
http://pl.youtube.com/watch?v=juIKknDXW-o&eurl=http://www.maxior.pl/film/79216/S tep_Up_2_trailer
film będzie na pewno super i w sumie głupio by było gdyby zagrali aktorzy z pierwszej części, zwiastun zapowiada sie fajnie, aktorzy tez fajni no i fabuł wydaje sie być ciekawa, jak sam tytuł wskazuje będzie coś na temat tańców ulicznych, będzie pewnie taka walka zespołów naprzeciw siebie tak jak w film stomb the yard, także mi sie wydaje ze film będzie super!!!!!!!!!
W każdym razie, wygląda to na to, że szykuje się niezły film. Oby tylko nie podzielił losu innych kontynuacji (czyli fatalnego). Aktorzy też nieźli, tego gostka kojarzę z "Ona to on" (fajny jest;)) więc ja się już nie mogę doczekać;)