PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124574
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

Witam.Wiem, że te pytania są już nudne ale ni cholery nie mogę zrozumiec co oni tam śpiewają (rapują:D) a przez to dojsc do tytulu i wykonawcy.Chodzi mi o scenę gdy po pojedynku brejdaka z siorką w klubie do Andi podchodzi pan Chase, mowi jej mile slowko a następnie odchodzi.Przychodzi jej brejdak, chwilę gadają i po chwili spojrzenie Andi ląduje na tanczącym Chasie :D.Fragment muzyki trwa okolo 10 sekund.Moje pytanie brzmi jaka to piosenka?!:D Powiem tylko,że sciagnalem calu soundtrack (chyba) + te piosenki które wystepuja w filmie a nie znajduja sie na plycie (w sumie 36 utworow) i jak na moje ucho zadna z nich nie pasuje mi do tego fragmentu filmu:D.Z góry dzieki za pomoc.

swieca

A mógłbyś podać tytuły tych piosenek, których nie ma na oficjalnym soundtrack'u? Albo jakieś źródło. Z góry dziex

Kozii512

A nie ma sprawy :D Tutaj jest spis utworów http://pl.wikipedia.org/wiki/Step_Up_2 .Okazuje się, ze brakuje mi dwóch piosenek.Może któraś z nich to ta o którą mi chodzi :).Pozdro.

swieca

We fragmencie szukanej przeze mnie piosenki występuje taki tekst "What you need mama. I need a playa with a 'lac..... shopping sprees overseas gettin' money by the stat.
What you need, daddy? I need a girl to bring the heat; a freak in the sheets lookin' hot on the streets..."
Jeżeli ktokolwiek kojarzy wykonawcę albo tutuł niech da znaaac proszeeeee :D!!!!!!!

swieca

Szukam utworu, który leci w 1:20:30, gdy ekipa Andie zaczyna swój występ w deszczu z tymi światełkami :) zna ktoś?

Kozii512

Powiem tak, że ten caly mix, do ktorego tancza w deszczu jest stworzony przez tych ludzi co robili film i zdobycie go w oryginale chyba nie jest mozliwe (mozna jedynie przerobic fragment filmu w ktorym tancza np. z youtuba na mp3 ale chyba nie pozbedziesz sie odglosow krzyczacego tlumu w tle :D).Na wrzucie jest pare miksow ale w zadnym nie wystepuje ten fragment o ktory pytasz (glownie są to mixy Bounce - Timbalanda).Piosenka w oryginale to JR Writer - Get Em.Niestety wersja instrumentalna jak i z wykonawca nie brzmi tak jak w filmie.Brakuje tych fajnych skreczy itp.Jak uda Ci sie zdoby finalowy mix to daj znac :D.Powodzenia :D

ocenił(a) film na 6
Kozii512

no ja też to mam :P ,znaki !!!!!, nosz ... !

ocenił(a) film na 5
swieca

Mam pytanko do was co do utworu na koncu co leci trudno okreslic co to jest za kategoria muzyki ale jest tam ostra gitara moze to rock co to za utwor??!!!

ocenił(a) film na 5
lejko

Ja tez moge prosic o Mixa leonka138@wp.pl

lejko

ja tez tego bardzo usilnie szukam....
pomozcie:)

thaia18

podał by mi ktoś tytuł albo wyslal na e-maila ostatniej finalowej piosenki ?? nacialka@gazeta.pl z góry dzięki ;*

liberson

mam tez jeszcze jedno pytanie o tytuł piosenki przy której tanczyli salse. Jakby ktos znal tytul to prosze o odpisanie albo wyslanie na nacialka@gazeta.pl. Dzięki :*

liberson

ta piosenka na grillu u missy to la casa de leones- ya no te veo

mitsuishi

A wiecie może jaki tytuł nosi piosenka ,która leci podczas pierwszego wejscia Andi na stołówke szkolna i jak ona widzi ten zasyfiony stolik?Please.Strasznie mi sie ona podoba,a ngdzie nie moge znalesc tytułu.Bardzo prosze o pomoc.Z góry dzięki.

dominika_westie

tytuł jest chyba "we all want the same thing" ale nie znam niestety wykonawcy :/

ocenił(a) film na 9
mitsuishi

ta pisenka co jet andy na stołówce przy tym stoliku to wykonawca to kevin micahel a tytuł poczekajcie...zaraz sprawdze...
tak to kevin michael - We All Want the Same Thing

xero135

O tą nutke chyba jeszcze niktn nie pytał. Gdy ten chudy z ktręconymi włosami skacze i potem rękoma macha i mówi coś mniej więcej takiego It's the new sound 1:21:44 wszyscy nagle zaczynają wrzeszczeć i grupa zmienia formacje i dopiera zaczyna się dziać! z perkusją słuchać. zna ktoś taka

ocenił(a) film na 8
Logan_Cole

piosenka z improwizacji Chase'a, zna ktoś?

AggiW

Piosenka z improwizacji Chase'a to Breaking Benjamin - The Diary of Jane.