PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=436696}

Step Up 2

Step Up 2: The Streets
2008
6,8 125 tys. ocen
6,8 10 1 124575
4,5 13 krytyków
Step Up 2
powrót do forum filmu Step Up 2

scena finałowa

ocenił(a) film na 9

taniec w deszczu wymiata, mistrzowski układ taneczny po prostu rewelacja

ocenił(a) film na 5
Gwen23

co w tym było mistrzowskiego ? robili jakieś niesamowite do wykonania figury ? rewelacja bo było ciemno i deszcz napierdzielał i mało było widać , jakby do tego jeszcze dołożyli zawieje śnieżną z gradobiciem to by było rewelacja :D nie no sorki ale jak widzę to coraz mniej potrzeba by uznać coś za rewelację

Ksin

Nie, no wg mnie to taniec był super, ale dodatkowo wyglądał jeszcze lapiej, dzięki ulewie xD Myśle jednak że na słońcu ten taniec wcale nie wypadłby dużo gorzej...

Gwen23

Witam.Wiem, że te pytania są już nudne ale ni cholery nie mogę zrozumiec co oni tam śpiewają (rapują:D) a przez to dojsc do tytulu i wykonawcy.Chodzi mi o scenę gdy po pojedynku brejdaka z siorką w klubie do Andi podchodzi pan Chase, mowi jej mile slowko a następnie odchodzi.Przychodzi jej brejdak, chwilę gadają i po chwili spojrzenie Andi ląduje na tanczącym Chasie :D.Fragment muzyki trwa okolo 10 sekund.Moje pytanie brzmi jaka to piosenka?!:D Powiem tylko,że sciagnalem calu soundtrack (chyba) + te piosenki które wystepuja w filmie a nie znajduja sie na plycie (w sumie 36 utworow) i jak na moje ucho zadna z nich nie pasuje mi do tego fragmentu filmu:D.Z góry dzieki za pomoc.

Gwen23

Poprzedni post jest do usunięcia.
A wiecie może jaki tytuł nosi piosenka ,która leci podczas pierwszego wejscia Andi na stołówke szkolna i jak ona widzi ten zasyfiony stolik?Please.Strasznie mi sie ona podoba,a ngdzie nie moge znalesc tytułu.Bardzo prosze o pomoc.Z góry dzięki.

ocenił(a) film na 6
dominika_westie

Chętnie bym pomogła ale nie mam filmu ... może jak wrzucisz tu link od jakiegos filmiku gdzie jest ta scena to może bym Ci pomogła ;]