Co może jeszcze ten frajerski małolatek Justin Bieber i gów*iana paczka Jonasów . Już, bo uwieże że Miley zagra.
O to czy będzie Miley czy Bieber to raczej nie trzeba się bać, ich na pewno nie wezmą do tej roli bo wiedzą że by stracili na tym, a nie zyskali :D :D
Do StepUp prędzej Selena Gomez albo Demi Lovato . Może zrobią parę z Camp Rock haha :)
Lol, nigdy nie oglądałem żadnego syfu z Miley, ale chyba wątpie w to że tańczy tak jak wszyscy w Step Up'ie
a ja mam nadzieję, że wystąpi Channing Tatum albo Robert Hoffman, nie widzę lepszej obsady do ostatniej części.
Czy Wy naprawde myślicie , że oni mogliby wystąpić zwazcie na to ze wszyscy aktorzy musza miec opanowany breakdance a Cyrus i Biber hmm sa beznadziejni gwarantuje , ze na 1000% nie bedzie ich w tym filmie
Moim zdaniem w takim filmie powinni występowac mniej znani aktorzy a bardziej utalentowani tanecznie. Chcialbym zobaczyć Moosa jako głownego bohatera, wiecej mogłby udzielić się Cable. Chociaż po step up 3d to nie wiem jaki show mogliby zrobić jeszcze