7,0 227 tys. ocen
7,0 10 1 226613
4,9 18 krytyków
Step Up - Taniec zmysłów
powrót do forum filmu Step Up - Taniec zmysłów

film jest nudny scenariusz banalny jedyne co moge powiedzieć o tym filmie dobrego to muzyka nic poza tym nie rozumiem dlaczego ten film ma tak wysoką note przecież można przewidzieć każdą minute filmy co się stanie poprostu żenada

ocenił(a) film na 10
p6727

film ma ysoka note bo jest bardzo dobry:D ale ty widocznie nie umiesz ogladac tego typu filmow:D i sa dla ciebie nudne =]

ocenił(a) film na 1
bulk

nie. film ma wysoką note bo ludziom do szczescia wystarczy zwykły banał. a jest od cholery lepszych filmów tanecznych.

ocenił(a) film na 10
p6727

Co wy dajecie! Step Up to najelpszy film jaki w życiu oglądałem, mi się tam podoba każdy szczegół, dla mnie to wprost arcydzieło :)

p6727

Zapowiadano, że to hit. Obejrzałam i myślałam, że chyba ktoś tytuł pomylił. To poprostu porażka. Taniec też mi jakos do gustu nie przypadł. Popsortu jaiś taki kiczowaty. Powiedziałam na początku filmu, że do występu pokłócą sie co najmnije 2 razy. i eureka zgadłam. Poprostu film cały do przewidzenia... Dno...

ocenił(a) film na 1
nikollllla

buhahaha arcydzielo? pfff nie no po prostu to jest jakas kpina

ocenił(a) film na 3
daze

zgadzam się - dno.. film nie spełnił moich oczekiwań, nudny, przewidywalny do tego stopnia, że na początku oglądania domyślałam się, co się wydarzy i tak było :/ wogole jakis bez akcji fatalny nie wiem co sie ludziom moze w nim podobac.. no ale o gustach sie nie dyskutuje..